Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση εξτρέμ για την ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση εξτρέμ για την ΑΕΚ
Ο Ίλια Ίβιτς στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση των εξτρέμ, καθώς ο Μουάμερ Τάνκοβιτς καταλήγει στην Τζένοα

Ίλια Ίβιτς: Ξανά στην αναζήτηση εξτρέμ στρέφεται η ΑΕΚ για την ενίσχυση των άκρων της ομάδας, καθώς ο πρώτος στόχος της Ένωσης, ο Μουάμερ Τάνκοβιτς, φαίνεται να καταλήγει στη Serie A και την Τζένοα. Ο Σουηδός άσος απασχόλησε αρκετές ομάδες της Ιταλίας, οι οποίες χτύπησαν την πόρτα της Χάμαρμπι, με την ομάδας της Γένοβας να βγαίνει νικήτρια.

Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει άμεσα την ΑΕΚ, η οποία “ψάχτηκε” για την περίπτωση του Τάνκοβιτς, τον οποίο είχε ξεχωρίσει ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος έχει ήδη στραφεί σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την απόκτηση εξτρέμ από την Ένωση τον Γενάρη. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής εκτιμά πως η ΑΕΚ θα πρέπει να πάει σε μια όσο το δυνατόν πιο ασφαλή επιλογή. Προκειμένου να βρει τον παίκτη με εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλει και να μην κάνει μια κίνηση απλά για να την κάνει.

Ο Ίβιτς έχει βάλει μπροστά την αναζήτηση για τον παίκτη που θέλει να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας, χωρίς να υπάρχει αυτή τη στιγμή βασικός στόχος. Η περίπτωση του Αμάτο Τσιτσιρέτι που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Νάπολι υπάρχει στην ατζέντα του, όμως δεν φαίνεται να τον ενθουσιάζει. Ο Ιταλός εξτρέμ παραμένει σε δεύτερο πλάνο για τον Δικέφαλο, μαζί με μία ακόμα λύση που έχει προκύψει και εξετάζεται.

Ο Ίβιτς θα κάνει το προσεχές διάστημα επαφές με ατζέντηδες και ενδεχομένως και ομάδες ώστε να εμπλουτίσει τη λίστα του με τους εξτρέμ.

Η ΑΕΚ θέλει να είναι απόλυτα προετοιμασμένη ενόψει Γενάρη, έτσι ώστε να κινηθεί άμεσα στην μεταγραφική αγορά και να αποκτήσει και με το «καλημέρα» αν γίνεται, τους παίκτες που επιθυμεί. Το θέμα του εξτρέμ είναι ψηλά στην ατζέντα της, καθώς θεωρείται μια κίνηση που θα κρίνει πολλά για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ. Μιας και στόχος είναι να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα έρθει να πάρει φανέλα βασικού και θα λογίζεται ως παίκτης διαφοράς για τους Κιτρινόμαυρους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments