Αθλητισμός

Καλαμάτα: Η Μαύρη Θύελλα θέλει και τον Λυμπερόπουλο

Καλαμάτα: Η Μαύρη Θύελλα θέλει και τον Λυμπερόπουλο
Η Καλαμάτα έχει υψηλούς στόχους και οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνονται για κινήσεις από το πάνω ράφι.

Καλαμάτα: Πολύ υψηλές βλέψεις έχουν οι άνθρωποι της Μάυρης Θύελλας. Μπορεί η ομάδα να μην έχει αυτή τη στιγμή τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά η διοίκηση είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στην ομάδα. Όλα αναμένεται να ξεκινήσουν με την αλλαγή προπονητή, αλλά και στην πρόσληψη έμπειρου τεχνικού διευθυντή.

Στόχος της διοίκησης είναι η Καλαμάτα να “ξεφύγει” από τη Football League και σύντομα να αγωνίζεται στα αλώνια της Super League. Για τον λόγο αυτό θα γίνουν κινήσεις από το πάνω ράφι, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις για την μεγάλη άνοδο της Μαύρης Θύελλας.

Πρόσφατα η Καλαμάτα έκανε κρούση στον Τραϊανό Δέλλα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Και ο “Κολοσσός” δεν είναι ο μόνος “Κιτρινόμαυρος” που έχει προσεγγίσει η Μαύρη Θύελλα. Η Καλαμάτα είναι ανοιχτή γραμμή με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Δίνει τις συμβουλές του, λέει την άποψή του και οι «ασπρόμαυροι» προσπαθούν να τον πείσουν να βάλει και την υπογραφή του προσφέροντάς του και τις κατάλληλες εγγυήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments