Αθλητισμός

Κώστας Γαλανόπουλος: Καταφθάνει πρόταση για τον μέσο της ΑΕΚ

Κώστας Γαλανόπουλος: Καταφθάνει πρόταση για τον μέσο της ΑΕΚ
Κώστας Γαλανόπουλος: Ο Έλληνας διεθνής απασχολεί αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, που ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση στην ΑΕΚ.

Κώστας Γαλανόπουλος: Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του μέσου της ΑΕΚ με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, στις τελευταίες αγωνιστικές της προκριματικής φάσης του Euro 2020, επισφραγίστηκε με γκολ κόντρα στην Φινλανδία, το οποίο έδωσε τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Γαλανόπουλος έχει μετατραπεί σε βασικό μέλος τόσο της ΑΕΚ όσο και της Εθνικής, ικανοποιώντας όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν.

Ο Έλληνας μέσος με την απόδοσή του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, όπως για παράδειγμα της Φέγενορντ που ακούγεται ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Το όνομα του Γαλανόπουλου έχει μπει στα μπλοκάκια ομάδων της Bundesliga που είναι γνωστό πως έχουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά τις τελευταίες του συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έχουν φουντώσει εκ νέου οι φήμες για την άφιξη πιθανής πρότασης στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για τον Γαλανόπουλο, με την «Ένωση» να δείχνει θετική να μπει σε διαδικασία να συζητήσει με τον όποιο ενδιαφερόμενο, αρκεί η προσφορά να ξεκινάει από τα 2-3 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο δεδομένο, αλλά δεν αποκλείεται στην ΑΕΚ να μπουν σε διαδικασία παραχώρησης του παίκτη, εφόσον υπάρξει τέτοια προοπτική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments