Αθλητισμός

Ζοζέ Μουρίνιο: Επίσημα στην Τότεναμ ο Πορτογάλος τεχνικός

Ζοζέ Μουρίνιο: Επίσημα στην Τότεναμ ο Πορτογάλος τεχνικός
Ζοζέ Μουρίνιο: Οι Λονδρέζοι μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προχώρησαν άμεσα στην αντικατάστασή του ανακοινώνοντας το πρωί της Τετάρτης την έναρξη συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο τεχνικό, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ζοζέ Μουρίνιο: Νέα εποχή για την Τότεναμ, με τα “Σπιρούνια” να αφήνουν πίσω τους τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο και να υποδέχονται τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του λονδρέζικου συλλόγου. Η Τότεναμ χθες βράδυ ανακοίνωσε αιφνιδίως τη λύση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό, Μαουρίτσιο Ποκετίνο τονίζοντας στο τέλος της ανακοίνωσης της πως το κενό του έμπειρου τεχνικού θα καλυφθεί άμεσα.

Τελικά, οι Λονδρέζοι κράτησαν τον… λόγο τους και το πρωί προχώρησαν στην ανακοίνωση του “Special One”, με τον Πορτογάλο τεχνικό να πιάνει άμεσα δουλειά καθώς θα δώσει κανονικά το παρών στη σαββατιάτικη αναμέτρηση των “Σπιρουνιών” με τη συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ.

«Είμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε τη πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο στη θέση του προπονητή με συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν 2022-23», αναφέρει η ανακοίνωση της Τότεναμ η οποία κάνει έναν απολογισμό της θητείας και των τίτλων που έχει στην καριέρα του ο Πορτογάλος.

«Στο πρόσωπο του Ζοζέ έχουμε έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές ποδοσφαίρου. Έχει πλούσια εμπειρία, μπορεί να εμπνεύσει ομάδες και είναι θαυμάσιος στην τακτική. Έχει κερδίσει τίτλους σε κάθε ομάδα που έχει προπονήσει. Πιστεύουμε ότι θα φέρει ενέργεια και εμπιστοσύνη στα αποδυτήρια», τονίζει σε δήλωσή του ο Ντάνιελ Λέβι, πρόεδρος της Τότεναμ που χαιρέτησε την… άφιξη του Πορτογάλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments