Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Δύσκολα θα τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ

Δημήτρης Γιαννούλης: Δύσκολα θα τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ
Δημήτρης Γιαννούλης: Ο νεαρός αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ θα απασχολήσει αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Δημήτρης Γιαννούλης: Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Δικεφάλου φέτος. Η απόδοση του Γιαννούλη είναι εξαιρετική τόσο με τη φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά όσο και με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων του εξωτερικού, οι οποίοι έχουν στείλει και ανθρώπους στα πρόσφατα παιχνίδια της «γαλανόλευκης», για να τον παρακολουθήσουν.

Πρόσφατα ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ξεκαθάρισε πως ό,τι πρόταση κι αν έρθει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Γιαννούλης δεν θα πωληθεί. Βέβαια αυτό είναι πολύ δύσκολο καθώς, όπως αναφέρει το sportime.gr, η ρήτρα στο συμβόλαιο του νεαρού αριστερού μπακ του Δικεφάλου του Βορρά είναι στα 8 εκατομμύρια ευρώ.

Με βάση την φετινή απόδοση του Γιαννούλη και αν συνεχίσει έτσι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, τότε τα 8 εκατομμύρια ευρώ μπορούν να θεωρηθούν πολύ λίγα. Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, που παρακολουθούν τον διεθνή Έλληνα μπακ, έχουν την οικονομική ευχέρεια να διαθέσουν αυτό το ποσό για έναν νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που αποδεικνύει ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν προχωρήσει άμεσα σε κάποια αναπροσαρμογή της ρήτρας του συμβολαίου του Γιαννούλη, τότε πολύ δύσκολα θα τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments