Αθλητισμός

ΕΠΟ: Σκέψεις για υποψηφιότητα για την ανάληψη τελικού διοργάνωσης της UEFA

ΕΠΟ: Σκέψεις για υποψηφιότητα για την ανάληψη τελικού διοργάνωσης της UEFA
ΕΠΟ: Με βασικό θέμα τις πιθανότητες υποψηφιότητας για την ανάληψη ενός τελικού μιας και των διοργανώσεων της UEFA συνεδριάζει η Εκτελεστική ΕΠιτροπή της ΕΠΟ.

ΕΠΟ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάληψη τελικού διοργάνωσης της UEFA συζητείται το τελευταίο διάστημα στους κύκλους της ΕΠΟ, με την εκτελεστική επιτροπή να συνεδριάζει σήμερα έχοντας το θέμα σε προτεραιότητα. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης σύμφωνα με τις πληροφορίες του sdna.gr βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ΕΠΟ επιθυμόντας διακαώς επί θητείας του τον τελικό μιας ευρωπαϊκής συλλογικής διοργάνωσης στον τόπο του, το Ηράκλειο της Κρήτης.

Το Παγκρήτιο, το οποίο δημιουργήθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και φιλοξένησε αναμετρήσεις για την ποδοσφαιρική διοργάνωση είναι σαφές πως δεν πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή αγώνων επιπέδου Champions League ή Europa League. Από την άλλη η νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA, Europa Conferense League (το κατά κόσμον Europa League 2) είναι ένα γεγονός που η χώρα μας θα μπορούσε να αναλάβει βγάζοντας το εις πέρας.

Αυτό σκέφτονται και στην ΕΠΟ, με τη σημερινή συνεδρίαση να έχει ως πρώτο θέμα την πιθανότητα η χώρα μας να θέσει υποψηφιότητα για την ανάληψη ενός εκ των πρώτων τελικών της διοργάνωσης το 2022 ή το 2023. Το θέμα έχει ξεκινήσει δια στόματος του ίδιου του υφυπουργού, ο οποίος έχει ξεκινήσει επαφές με αξιωματούχους της UEFA κάνοντας διερευνητικές επαφές προκειμένου να μπει η χώρα μας και το Παγκρήτιο Στάδιο ως υποψήφιο για την ανάληψη του τελικού της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments