Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: “Ματιές” παντού από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ

Ίλια Ίβιτς: “Ματιές” παντού από τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ
Ίλια Ίβιτς: Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής σκανάρει καθημερινά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της ΑΕΚ, αναζητώντας τόσο εμπειρία όσο και λύσεις για το μέλλον.

Ίλια Ίβιτς: Η ανάγκη της Ένωσης για λύσεις σε άμυνα και επίθεση φέρνει τον τεχνικό της διευθυντή σε καθημερινό αναβρασμό. Ο Ίλια Ίβιτς από τη μέρα που ανέλαβε το πόστο έχει το ελεύθερο από διοίκηση και τεχνικό επιτελείο να αναζητήσει τους ποδοσφαιριστές που κρίνει πως μπορούν να έρθουν και να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Στην ΑΕΚ οι πληγές της καλοκαιρινής προετοιμασίας παραμένουν ακόμη ανοιχτές, με τον Νίκο Κωστένογλου να δυσκολεύεται να δημιουργήσει το σύνολο που επιθυμεί.

Στην Ένωση περιμένουν εδώ και καιρό την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους με ικανούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές, με προτεραιότητα την άμυνα και την επίθεση. Ο Ίλια Ίβιτς καθημερινά συνομιλεί με μάνατζερς προκειμένου να φέρει στην ομάδα τους καλύτερους δυνατούς παίκτες. Οι λύσεις όπως αναφέρει ρεπορτάζ δεν είναι δεδομένο πως θα έρθουν από το εξωτερικό, αφού ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής ρίχνει τα δίχτυα του και στο ελληνικό στοιχείο.

Εκτός από περιπτώσεις τύπου Τσιτσιρέτι και Τάνκοβιτς, ο Ίβιτς “σκανάρει” και άλλες δίνοντας βάρος στην ελληνική αγορά και το πρωτάθλημα της Super League 2. Το ελληνικό στοιχείο και ειδικά οι νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι πρότζεκτ που παραδοσιακά απασχολεί την ΑΕΚ, με τον Ίλια Ίβιτς σύμφωνα με το ρεπορτάζ να τοποθετεί τελευταία ανθρώπους της ομάδας για να τσεκάρουν πιθανούς στόχους από τα γήπεδα της επαρχίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments