Αθλητισμός

Ματέο Βολτολίνι: Ακατάλληλο βίντεο “έκαψε” την καριέρα του Ιταλού πορτιέρο

Ματέο Βολτολίνι: Ακατάλληλο βίντεο “έκαψε” την καριέρα του Ιταλού πορτιέρο
Ματέο Βολτολίνι: Το διαδίκτυο έτσι όπως ανεβάζει μπορεί σε μια στιγμή να κατεβάσει μια καριέρα, με τον Ιταλό τερματοφύλακα της Ρετζιάνα να το γνωρίζει αυτό από πρώτο χέρι.

Ματέο Βολτολίνι: Ένα βίντεο έμελλε να τερματίσει άδοξα την πορεία του 23χρονου τερματοφύλακα. Η διοίκηση της Ρετζιάνα, ομάδας της τρίτης κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα. Το συμβόλαιο των δύο πλευρών προέβλεπε μεγαλύτερη διάρκεια από αυτή που τελικά διήρκεσε, μιας και Βολτολίνι θεωρείτο ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, έπειτα τον σάλο που προκλήθηκε με το ακατάλληλο βίντεο που βγήκε στο φως με πρωταγωνιστή τον 23χρονο άσσο. Οι νυχτερινές έξοδοι του Βολτολίνι δεν έμειναν στα ποτά και τα ξενύχτια, καθώς βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα τον δείχνει να ερωτοτροπεί με κοπέλα στις τουαλέτες ενός μπαρ της ιταλικής πόλης. Η κλειστή κοινωνία της Ρετζιάνα δεν θα μπορούσε να κρατήσει μυστικό το παραστράτημα του ταλαντούχου τερματοφύλακα με το βίντεο να παίρνει άμεσα μεγάλες διαστάσεις φθάνοντας εσχάτως στα “αυτιά” των ανθρώπων της διοίκησης της ιταλικής ομάδας.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή, με το βίντεο με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες από την γείτονα χώρα να τραβούν δύο άνδρες θαμώνες του μπαρ. Ο Ματέο Βολτολίνι ενάμισι μήνα πριν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έμεινε χωρίς ομάδα, με την Ρετζιάνα να μην δέχεται την απολογία του παίκτη και να τερματίζει άδοξα την συνεργασία. Καλός ο Βολτολίνι αλλά κάποια πράγματα δεν συγχωρούνται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments