Πολιτική

Δημοσκόπηση Pulse: Στις 14 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Ψήφος εμπιστοσύνης για άσυλο, αντικαπνιστικό

Δημοσκόπηση Pulse: Στις 14 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Ψήφος εμπιστοσύνης για άσυλο, αντικαπνιστικό
Δημοσκόπηση Pulse: Η διαφορά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ έφτασε πλέον τις 14 μονάδες, τη στιγμή που η κοινή γνώμη δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην κυβέρνηση τόσο για το πανεπιστημιακό άσυλο, όσο και τον αντικαπνιστικό νόμο.

Δημοσκόπηση Pulse: Ανοίγει ακόμα περισσότερο η «ψαλίδα» της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ. Παράλληλα, η κοινή γνώμη φαίνεται πως δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στις δράσεις της κυβέρνησης για τα νομοθετήματα της, τόσο για το πανεπιστημιακό άσυλο, όσο και τον αντικαπνιστικό νόμο. Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση φτάνει πλέον τις 14 μονάδες. Δείτε πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:

Πρόθεση ψήφου

Σύμφωνα με την μέτρηση η ΝΔ προηγείται με 38% (38,5% στην προηγούμενη μέτρηση) έναντι 24% του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος υπολείπεται κατά μία ποσοστιαία μονάδα από την πρότερη δημοσκόπηση της εταιρείας. Ακολουθούν το ΚΙΝΑΛ με 6%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4% και το ΜέΡα25 με 3,5%. Ενδεικτική είναι η παράσταση νίκης όπου 7 στους 10 δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ, έναντι μόλις 17% που εκτιμούν ότι θα έβγαινε πρώτος σε εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως καταλληλότερος για πρωθυπουργός παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 45% έναντι 26% του Αλ. Τσίπρα.

Η κοινή γνώμη δείχνει να αισιοδοξεί για την πορεία των πραγμάτων αφού το συντριπτικό 63% πιστεύει ότι σε γενικές γραμμές τα πράγματα στην Ελλάδα πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση τους τελευταίους έξι μήνες.

Δημοσκόπηση Pulse: Η άποψη της κοινής γνώμης για πανεπιστημιακό άσυλο και αντικαπνιστικό νόμο

Αναφορικά με τον νέο νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο το 66% συμφωνεί έναντι του 23% που διαφωνεί. Τέλος, το 75% των ερωτηθέντων συμφωνεί με την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments