Αθλητισμός

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Έτοιμος να δώσει απαντήσεις στο χορτάρι

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Έτοιμος να δώσει απαντήσεις στο χορτάρι
Φρανσίσκο Ζεράλδες: Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βγήκε από την "καραντίνα" που του είχε επιβάλλει ο Νίκος Κωστένογλου και είναι έτοιμος να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας της ΑΕΚ.

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Η απόκτησή του το καλοκαίρι διαφημίστηκε όσο λίγων στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος ήρθε στην Αθήνα ως ο ποδοσφαιριστής που με την ποιότητά του θα δώσει λύσεις στον επιθετικό τομέα τόσο σε δημιουργικό όσο και στον εκτελεστικό τομέα. Εντούτοις, σε όσες ευκαιρίες και αν πήρε, ο 24χρονος παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων βγαίνοντας τάχιστα από τις πρώτες επιλογές του “Δικέφαλου”.

Αποκορύφωμα των κακών του εμφανίσεων, η παρουσία του στον αγώνα με την Ξάνθη, όταν κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να δει δύο φορές την κίτρινη κάρτα του διαιτητή αφήνοντας την ΑΕΚ με δέκα ποδοσφαιριστές. Από εκείνη την ημέρα η συμμετοχή του στην ομάδα του Νίκου Κωστένογλου είναι μηδαμινή, με τον Έλληνα τεχνικό εκτός του αγωνιστικού να έχει και άλλα παράπονα από τον παίκτη. Σύμφωνα με την Live Sport, ο Πορτογάλος το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στο… ψυγείο μετά από λογομαχία με τον προπονητή του.

Όλα αυτά ωστόσο ανήκουν στο παρελθόν. Ο Ζεράλδες αφήνει τα πάντα πίσω προσπαθώντας να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση και να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ. Τα ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρουν πως ο Νίκος Κωστένογλου σχεδιάζει να δώσει άμεσα χρόνο στον παίκτη χρησιμοποιώντας τον πιθανότατα στο επικείμενο ντέρμπι με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος είναι δεδομένο πως θα πρέπει να κάνει πολλά για να αλλάξει άποψη σε τεχνική ηγεσία και διοίκηση, με την τελευταία να έχει πάρει την απόφασή της να τον παραχωρήσει τον προσεχή Ιανουάριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments