Αθλητισμός

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ετοιμάζεται για βασικός στο Φάληρο

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ετοιμάζεται για βασικός στο Φάληρο
Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ο Πορτογάλος χαφ έχει αφήσει πίσω του τον μεγάλο τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, με τον προπονητή του, Αμπέλ Φερέιρα να τον "ζεσταίνει" με την Λάρισα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Έτοιμος να προσφέρει αυτά που τόσους μήνες περίμεναν όλοι στον ΠΑΟΚ είναι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής. Καθημερίνα, ο έμπειρος χαφ δείχνει να είναι όλο και πιο κοντά στην κατάσταση που ήταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό κάνοντας χαρούμενους τεχνική ηγεσία και διοίκηση με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο προπονητής του “Δικέφαλου του Βορρά”, Αμπέλ Φερέιρα, το τελευταίο διάστημα έχει δώσει χρόνο στον 33χρονο αλλάζοντας τον θέση σε σχέση με την περασμένη σεζόν τοποθετώντας τον στα χαφ. Η αυριανή αναμέτρηση κόντρα στη Λάρισα αναμένεται να είναι μια πρόβα τζενεράλε για την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος θέλουν να πάνε στον Πειραιά όντας σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή δίνοντας μάχη με τον Ολυμπιακό για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Αμπέλ Φερέιρα τις τελευταίες ημέρες καταστρώνει τα πλάνα του με τη Λάρισα έχοντας πάντα το βλέμμα του στο προσεχές ντέρμπι. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι από τους παίκτες που αναμένεται να βρεθούν στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο να ετοιμάζεται προκειμένου να βρεθεί στο βασικό πλάνο του προπονητή του στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Πριν τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, ο 33χρονος χαφ πήρε χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Φερέιρα να τον ρίχνει στη μάχη φέρνοντάς τον από τον πάγκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments