Αθλητισμός

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Η ΑΕΛ θέλει να τον κλέψει από την ΑΕΚ

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Η ΑΕΛ θέλει να τον κλέψει από την ΑΕΚ
Βίκτωρ Κλωναρίδης: Ο Έλληνας εξτρέμ ενδέχεται να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και η Λάρισα γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Ο έμπειρος εξτρέμ ξεκίνησε την σεζόν με πολλές προσδοκίες. Ο Μιγκέλ Καρντόσο τον πίστευε και έδειχνε να τον υπολογίζει για την κορυφή της επίθεσης. Μάλιστα, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν αγωνίστηκε στην βασική ενδεκάδα αντί του Μάρκο Λιβάγια. Ωστόσο σε εκείνο το παιχνίδι με την Κραϊόβα τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα.

Στο μεταξύ ο Καρντόσο έφυγε και την ομάδα ανέλαβε ο Νίκος Κωστένογλου. Με τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο ο Κλωναρίδης δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε. Για την ακρίβεια στο ένα παιχνίδι μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο επόμενο να μείνει εκτός αποστολής.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Αβέβαιο το μέλλον του στην ΑΕΚ

Το συμβόλαιο του Κλωναρίδη με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Αν μιλούσαμε στην αρχή της σεζόν τότε η παραμονή του ήταν σχεδόν σίγουρη. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν τους τελευταίους μήνες. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να συνεχίσει ο Κλωναρίδης στην ΑΕΚ είναι ελάχιστες. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχει περάσει η μπογιά του.

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Άρη να είναι πρόθυμος να κινηθεί για την απόκτηση του σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι η μοναδική που θα ενδιαφερθεί για τον έμπειρο ακραίο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λάρισα του Αλέξη Κούγια θα δείξει ζεστό ενδιαφέρον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments