Αθλητισμός

Νταμίρ Κάναντι: Περιμένει την ΑΕΚ ο Αυστριακός

Νταμίρ Κάναντι: Περιμένει την ΑΕΚ ο Αυστριακός
Νταμίρ Κάναντι: Ο Αυστριακός τεχνικός δεν βιάζεται να βρει την επόμενη ομάδα του και φέρεται να περιμένει την ΑΕΚ.

Νταμίρ Κάναντι: Το περασμένο καλοκαίρι οι άνθρωποι της ΑΕΚ πήραν την απόφαση να δώσουν τα κλειδιά στον Μιγκέλ Καρντόσο. Αυτή η επιλογή αποδέχθηκε καταστροφική για την ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπόρεσε ποτέ να εφαρμόσει  την φιλοσοφία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει έχοντας κάτσει στον πάγκο του συλλόγου σε μόλις τέσσερα επίσημα παιχνίδια.

Ο Νίκος Κωστένογλου έκατσε στον πάγκο της ομάδας, αρχικά σαν υπηρεσιακός, αλλά στη συνέχεια κέρδισε τους παίκτες με αποτέλεσμα να κερδίσει την μονιμοποίηση του. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ρόδινα στο στρατόπεδο της ομάδας. Υπάρχει έντονη ανυσυχία για την εικόνα της ομάδας, αλλά και κάποιες τακτικές επιλογές του έμπειρου κόουτς.

Παραμονεύει ο Κάναντι

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να προχωράει σε νέα αλλαγή προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν. Πριν λίγες μέρες άρχισε να κυκλοφορεί και πάλι το όνομα του Γκουστάβο Πογιέτ. Ωστόσο υπάρχει μια άλλη περίπτωση τεχνικού που δεν περνάει απαρατήρητη. Ο τεχνικός που ενδιαφέρει την ΑΕΚ είναι ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός τεχνικός είχε εξαιρετική παρουσία στην Ελλάδα με τον Ατρόμητο και το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο βήμα με την Νυρεμβέργη. Ωστόσο λίγους μήνες αργότερα απολύθηκε και πλέον είναι ελεύθερος. Η πρώην ομάδα του δεν θα έλεγε όχι σε ένα ενδεχόμενο reunion, αλλά εκείνος έχει άλλες βλέψεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Κάναντι είναι διατεθειμένος να περιμένει μήπως αδειάσει θέση στην ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments