Διεθνή

Νέα Ζηλανδία: Συνάντηση του πρίγκιπα Κάρολου με γυμνό Μαουρί [pic]

Νέα Ζηλανδία: Συνάντηση του πρίγκιπα Κάρολου με γυμνό Μαουρί [pic]
Νέα Ζηλανδία: Αίσθηση έχει προκαλέσει η αν μη τι άλλο άβολη στιγμή του πρίγκιπα Κάρολου παρακολουθώντας έθιμα των ιθαγενών Μαουρί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Νέα Ζηλανδία.

Νέα Ζηλανδία: Ίσως να μην είχαν ενημερώσει τον πρίγκιπα Κάρολο για το συγκεκριμένο θέαμα. Δεν εξηγείται αλλιώς η αντίδραση του κατά την παρακολούθηση εθίμων των Ιθαγενών, Μαουρί κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Νέα Ζηλανδία. Ο 71χρονος βρίσκεται με τη σύζυγό του Καμίλα στη Νέα Ζηλανδία προκειμένου να τιμήσουν με τη παρουσία τους την επέτειο από τη στιγμή που το 1840 η προ-προ-προγιαγιά του, βασίλισσα Βικτόρια, υπέγραψε τη Συνθήκη του Γουαϊτάνγκι, ενώπιον 40 ηγετών Μαορί.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα βρίσκονται τις τελευταίες ημερες στη Νέα Ζηλανδία και το πρόγραμμα της επίσκεψής τους ανάμεσα στα άλλα περιελάμβανε και την παρακολούθηση εθίμων από τους ιθαγενείς Μαορί. Δεν περίμενε ωστόσο ότι θα έβλεπε μπροστά του έναν γυμνό άνδρα από τη συγκεκριμένη φυλή με την έκφραση του προσώπου του να τα… λέει όλα.

Να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας Κάρολος μαζί με τη σύντροφό του Καμίλα πραγματοποιούν επίσημη επίσκεψη στη Νέα Ζηλανδία προκειμένου να τιμήσουν την επέτειο από τη στιγμή που το 1840 η προ-προ-προγιαγιά του, βασίλισσα Βικτόρια, υπέγραψε τη Συνθήκη του Γουαϊτάνγκι, ενώπιον 40 ηγετών Μαορί.

Η παραπάνω εικόνα είναι δεδομένα πως δεν θα ηχήσει καλά στα αυτιά της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία βλέπει τελευταία τα πράγματα στο παλάτι να βγαίνουν εκτός ελέγχου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments