Αθλητισμός

Μάξι Λοβέρα: Οι “χαμηλές πτήσεις” τον άφησαν εκτός αποστολής

Μάξι Λοβέρα: Οι “χαμηλές πτήσεις” τον άφησαν εκτός αποστολής
Μάξι Λοβέρα: Ο Ολυμπιακός πέταξε για το Λονδίνο το πρωί της Δευτέρας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αφήνει εκτός αποστολής τον Μάξι Λοβέρα για το ματς με την Τότεναμ

Μάξι Λοβέρα: Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου 2019 για το Λονδίνο για την αναμέτρηση των Ερυθρολεύκων με την Τότεναμ για την προτελευταία αγωνιστική του Champions League. Μοναδική έκπληξη από τον Πέδρο Μάρτινς ήταν η απουσία του Μάξι Λοβέρα από την 20μελή αποστολή. Αντίθετα, τόσο ο Ραντζέλοβιτς, όσο και ο Μπενζιά, που έμειναν εκτός με τον Πανιώνιο, βρίσκονται στη λίστα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το Λονδίνο: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Η απόφαση του Πέδρο Μάρτινς να αφήσει τον Μάξι Λοβέρα  εκτός αποστολής δεν έχει να κάνει με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο νεαρός άσος ιατρικά είναι καλά και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Ο Αργεντινός έμεινε εκτός αποστολής καθάρά για αγωνιστικούς λόγους και προφανώς πληρώνει την κακή του εικόνα στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Λοβέρα είχε ένα πρώτο τέταρτο που φάνηκε στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και φαινόταν μόνο στις εκτελέσεις των κόρνερ. Δεν βοήθησε καθόλου τον Ολυμπιακό και είναι χαρακτηριστικό πως ο Βαλμπουενά είχε σηκωθεί για ζέσταμα από το 30′. Προφανώς και ο αποκλεισμός του έχει να κάνει με την εικόνα του στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και όλα δείχνουν πως οι συνεχόμενες χαμηλές πτήσεις του Λοβέρα έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στο μεγάλο λιμάνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments