Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Θα παρατάξει τριάδα στο κέντρο κόντρα στην Τότεναμ

Πέδρο Μαρτίνς: Θα παρατάξει τριάδα στο κέντρο κόντρα στην Τότεναμ
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Τότεναμ και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με τριάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Πέδρο Μαρτίνς: Το πρωί της Δευτέρας (25/11) η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Λονδίνο, όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν μια καλή εμφάνιση κόντρα στους «spurs», θέλοντας να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο (1-1), αλλά και να πάρουν την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει και του Κυριακάτικου (1/12) ντέρμπι κορυφής της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε αρκετό χρόνο να κάνει δοκιμές στην προπόνηση μετά το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, καθώς οι παίκτες ήταν καταπονημένοι από την αναμέτρηση. Ωστόσο, όπως αναφέρει το «SportFm.gr», ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για την Τότεναμ. Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τριάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον Γκιγέρμε να επανέρχεται στο βασικό σχήμα δίπλα σε Μπουχαλάκη και Καμαρά.

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, ο Ελ Αραμπί είναι φαβορί για την κορυφή της επίθεσης και οι Μασούρας και Ποντένσε για τα άκρα της επίθεσης. Για τα μετόπισθεν τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα, με τους Σεμέδο Μεριά στόπερ, Τσιμίκα και Ελαμπντελαουί στις θέσεις των μπακ και τον Σα στο τέρμα. Πέραν του ανέτοιμου Σισέ, στην αποστολή δεν βρίσκεται και ο Λοβέρα που δεν ικανοποίησε τον Μαρτίνς στο ματς της Νέας Σμύρνης.

Ολυμπιακός: Οι παίκτες ανέλαβαν την ευθύνη για την γκέλα με τον Πανιώνιο

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο από τη Νέα Σμύρνη, καθώς ένα γκολ του Εμμανουηλίδη λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, τους στέρησε τη νίκη, αφήνοντας τους στο 1-1 με τον Πανιώνιο. Η απώλεια βαθμών έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να «πιάσει» τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Super League, με το αποτέλεσμα αυτό να φέρνει αρκετή γκρίνια στις τάξεις των Πειραιωτών.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός μέσα στην εβδομάδα θα κληθεί να δώσει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αρχικά, την Τρίτη (26/11) θα φιλοξενηθεί στο «Tottenham Stadium», από την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ενώ την Κυριακή (1/12) θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής της Super League. Έτσι, η ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο «θορύβησε» αρκετά τους ανθρώπους της ομάδας, με τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» να αναγνωρίζουν τη λάθος διαχείριση στο ματς και να εμφανίζονται αποφασισμένοι να αλλάξουν την εικόνα τους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι παίκτες των Πειραιωτών παραδέχονται την προβληματική τους εικόνα και ότι η ευθύνη βαραίνει τους ίδιους. Μάλιστα, όπως τονίζεται, οι ίδιοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να αλλάξουν την εικόνα τους. Ξέρουν ότι έχουν δώσει δικαιώματα καθώς σε αρκετά ματς δείχνουν επιπολαιότητα και δεν τα «καθαρίζουν» σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες. Από την πλευρά του ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, την επομένη του αγώνα στη Νέα Σμύρνη. Ο Πορτογάλος άφησε τους παίκτες του να ηρεμήσουν και να αποφορτιστούν εν όψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν με Τότεναμ και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments