Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ζήτησε άμεσα ξένο προπονητή ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Ζήτησε άμεσα ξένο προπονητή ο Μελισσανίδης
ΑΕΚ: Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» ζήτησε από τον Ίλια Ίβιτς την άμεση έλευση ξένου προπονητή. Δεν «παίζουν» τα ονόματα των Κάναντι, Χιμένεθ, Πογέτ.

ΑΕΚ: Μετά την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία με τον Άρη (1-1), το μέλλον του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της «Ένωσης» μοιάζει πλέον δυσοίωνο. Οι διοικούντες την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την εικόνα, αλλά και τα αποτελέσματα της ομάδας το τελευταίο διάστημα. Οι «κιτρινόμαυροι» αδυνατούν πλέον να σηκώσουν κεφάλι και οι όσες επιτυχίες ήρθαν στην μετα-Καρντόσο εποχή αποδείχτηκαν πρόσκαιρες, καθώς τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις είναι απογοητευτικές έκτοτε και η ομάδα έχει τεθεί ήδη εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος.

Πλέον θεωρείται θέμα χρόνου η αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού από τον πάγκο της ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», ο Ίλια Ίβιτς πήρε ξεκάθαρη εντολή από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για νέο προπονητή, ο οποίος θα είναι ξένος. Ο βασικός προβληματισμός που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή είναι αν θα πρόκειται για κάποιον «υπηρεσιακό», αν θα είναι δηλαδή με οψιόν ανανέωσης το καλοκαίρι ή θα βρεθεί κάποιος που θα δεθεί με συμβόλαιο τουλάχιστον 1,5 έτους.

Πάντοτε στα υπόψιν της ΑΕΚ βρίσκεται το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά η περίπτωση του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα κάθε άλλο παρά απλή είναι τη δεδομένη στιγμή. Παράλληλα, οι τρεις περιπτώσεις από το εξωτερικό που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα, δεν φαίνεται ότι απασχολούν. Ο Μανόλο Χιμένεθ, που βρισκόταν πέρσι στον πάγκο της ΑΕΚ, έχει συμβόλαιο με την Αλ Ουάχντα, ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει υψηλό κασέ (1 εκατ. ευρώ) και πρόσφατα είχε αρνηθεί την πρόταση της Ένωσης, ενώ ο Νταμίρ Κάναντι δεν συγκεντρώνει πολλές συμπάθειες μετά και τα όσα είχε κάνει και δηλώσει πριν αποχωρήσει από τον Ατρόμητο.

Αναφορικά με τα κάποια ονόματα Ελλήνων που κυκλοφόρησαν χθες ότι βρίσκονται υπό εξέταση, οι διαθέσιμες επιλογές είναι οι Δέλλας, Πετράκης, Παντελίδης, ωστόσο υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΕΚ υποστήριζαν πως η ομάδα δεν θα πάει σε εγχώρια λύση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments