Αθλητισμός

Αλ Ιτιχάντ: Αποχωρήσεων συνέχεια στην ομάδα του Πρίγιοβιτς

Αλ Ιτιχάντ: Αποχωρήσεων συνέχεια στην ομάδα του Πρίγιοβιτς
Αλ Ιτιχάντ: Θέμα αποχώρησης και για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Αλ Ιτιχάντ: Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, καθώς παρελθόν αποτελεί ο Εμιλιάνο Βέκιο. Ο Αργεντίνος μέσος έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα. Ο λόγος που αποφάσισε ο Βέκια να μην συνεχίσει στην Αλ Ιτιχάντ ήταν χρηματικές οφειλές προς το πρόσωπο του.

Ο «χορός» των αποχωρήσεων από την αραβική ομάδα ξεκίνησε από την αρχή της σεζόν με τους Σανόγκο, Χιμένεθ και Γκάρι Ροντρίγκες που παραχωρήθηκε δανεικός στην Φενέρμπαχτσε. Έπειτα η ομάδα προχώρησε σε αλλαγή και στον πάγκο της, αφού αποχώρησε ο Χόσε Λουίς Σιέρα που τον αντικατέστησε ο γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους από την θητεία του στον Παναθηναϊκό, Χένκ Τεν Κάτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποχωρήσεις δεν θα σταματήσουν με τον Εμιλιάνο Βέκιο. Και άλλοι παίκτες του αραβικού συλλόγου βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου. Η νέα διοίκηση φαίνεται να μην ελέγχει την κατάσταση. Προφανώς τα δεδομένα δείχνουν ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να προκύψει και θέμα αποχώρησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Θυμίζουμε ότι ο Τέν Κάτε άφησε εκτός αποστολής τον Σέρβο επιθετικό στον αγώνα με την Αλ Ιτιφάκ, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτό έγινε λόγω τραυματισμού του 30χρονου επιθετικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments