Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης: “Μπορούμε δύο νίκες με Τότεναμ και ΠΑΟΚ”

Βαγγέλης Μαρινάκης: “Μπορούμε δύο νίκες με Τότεναμ και ΠΑΟΚ”
Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης στους "Ερυθρόλευκους" ζητώντας τους να τα δώσουν όλα στα παιχνίδια με Τότεναμ και ΠΑΟΚ.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δίπλα στους παίκτες του Ολυμπιακού θα βρεθεί απόψε ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου ενθαρρύνοντας τους για την προσπάθεια να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα επί της Τότεναμ. Οι “Ερυθρόλευκοι” κοντράρονται απόψε με τα “Σπιρούνια” στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ επιζητώντας βαθμό ή βαθμούς που θα τους διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για συνέχιση του φετινού ευρωπαϊκού ταξιδιού τους.

Ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην αγγλική πρωτεύουσα ενώ απόψε θα παρακολουθήσει από τα επίσημα του γηπέδου την προσπάθεια της ομάδας του κόντρα στην ισχυρή Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης χθες βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή και συνομίλησε με παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Κατά τον λόγο του ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα ελπίζοντας σε θετικά αποτελέσματα τόσο απόψε όσο και στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια. Αύριο (σήμερα) με την Τότεναμ και την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να τα δώσετε όλα, γιατί έχετε δείξει ότι μπορείτε να νικήσετε και τους δύο αντιπάλους. Δείξτε τους πραγματικούς εαυτούς σας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης περιμένοντας το καλύτερο δυνατό από τον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments