Αθλητισμός

Δημήτρης Λημνιός: Επιστρέφει και “φουλάρει” για το Φάληρο

Δημήτρης Λημνιός: Επιστρέφει και “φουλάρει” για το Φάληρο
Δημήτρης Λημνιός: Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα του Αμπέλ Φερέιρα στο κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Δημήτρης Λημνιός: Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ρίχνονται σήμερα στα βαθιά πραγματοποιώντας την προετοιμασία τους ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραία. Ο προπονητής του “Δικέφαλου του Βορρά”, Αμπέλ Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τους “Ερυθρόλευκους” επαναφέροντας τον Δημήτρη Λημνιό.

Ο ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν αγωνίσθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα, με τον Φερέιρα να του δίνει ανάσες μετά τη συμμετοχή του στα παιχνίδια της εθνικής ομάδας με Αρμενία και Φινλανδία. Ο ταλαντούχος εξτρέμ φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν “αναγκάζοντας” τον προπονητή του να του δώσει φανέλα βασικού και… αναντικατάστατου. Με κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του 21χρονου την εκρηκτικότητα και το καθαρό μυαλό στην επίθεση, ο Λημνιός έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στη Τούμπα πραγματοποιώντας τη καλύτερη χρονιά της σύντομης ως τώρα καριέρας του.

Το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό κρίνεται ως κομβικό από πλευράς ΠΑΟΚ. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη κατάφερε να επιστρέψει μετά από καιρό στη κορυφή της βαθμολογίας όντας ισόβαθμος με τον προσεχή του αντίπαλο, μετά την ισοπαλία των “Ερυθρόλευκων” στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Αμπέλ Φερέιρα εκτός του Λημνιού έχει αρκετά ακόμη στο μυαλό του, με τους Πέλκα και Βαρελα να “χτυπούν” την πόρτα της ενδεκάδας, την ίδια ώρα που ο Ισλανδός στόπερ, Σβέριρ Ίνγκασον παραμένει σταθερός και αμετάβλητος από αυτήν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments