Ελλάδα

“Χαμός” στο twitter με τις νέες διοικήσεις των νοσοκομείων

“Χαμός” στο twitter με τις νέες διοικήσεις των νοσοκομείων
Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης "ξεσπάθωσαν" στη θέα των ανακοινώσεων των ονομάτων που αναλαμβάνουν να ηγηθούν στα νοσοκομεία της χώρας.

Έντονη είναι η κριτική που ασκείται τις τελευταίες ώρες στη κυβέρνηση, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων όσων αναλαμβάνουν ρόλους διοικητών στα Γενικά Νοσοκομεία της χώρας. Η αντιπολίτευση κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για “ρουσφέτια” και “δικά της παιδιά”, με τους κύκλους της κυβέρνησης να αγνοεί τις αντιρρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ προχωρώντας κανονικά στις αλλαγές σε πρόσωπα.

Οι αντιδράσεις ωστόσο μετά τις ανακοινώσεις δεν σταματούν εκεί, καθώς έντονη κριτική αλλά και “διακωμώδηση” ασκείται και από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, με την κυβέρνηση να δέχεται εκατοντάδες “πειράγματα” για τις επιλογές της. Αποκορύφωμα της κριτικής η ανάληψη του 80χρονου, Κωνσταντίνου Πατέρα στον ρόλο του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας, ο οποίος σήμερα μόλις παραιτήθηκε των καθηκόντων του.

Οι “ειδικοί” του Twitter ξεσκόνισαν τις αποφάσεις της κυβέρνησης, μην αφήνοντας τίποτε να περάσει ασχολίαστο. Από τις ηλικίες των νέων διοικητών μέχρι τις θέσεις των… αμυντικών σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Το Twitter για μια ακόμη φορά ήταν απολαυστικό!

Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments