Αθλητισμός

Νίκος Νταμπίζας: Εν αναμονή των αποκαλύψεων του

Νίκος Νταμπίζας: Εν αναμονή των αποκαλύψεων του
Νίκος Νταμπίζας: Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αποκαλύψεις και να μιλήσει με πρόσωπα και καταστάσεις.

Νίκος Νταμπίζας: Μετά την απομάκρυνση του από τον Παναθηναϊκό έχουν ακουστεί πολλά. Τα περισσότερα αφορούν ποδοσφαιριστές που ήταν προσωπική του επιλογή και τους “φόρτωσε” στον Γιώργο Δώνη. Η κακή σχέση του Νίκου Νταμπίζα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού προκάλεσε πολλά προβλήματα στην ίδια την ομάδα, με την φυγή του να φέρνει στον σύλλογο αγωνιστική ανάταση κάτι που μετουσιώθηκε σε καλές εμφανίσεις.

Με πρόσφατη ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Νταμπίζας προετοίμασε το έδαφος για μια αναλυτική του απάντηση προς όλους αυτούς που τον κατηγορούν για όσα έκανε ή δεν έκανε κατά την παρουσία στο «Τριφύλλι». Μέσα στην όπως αναμένεται μακροσκελή απάντησή είναι βέβαιο πως θα συμπεριληφθεί και ο τεχνικός των «Πράσινων», Γιώργος Δώνης με τον όποιο είναι σαφές πως δεν διατηρούν καμία σχέση.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο Νίκος Νταμπίζας θα «δώσει» τον Γιώργο Δώνη για τον από κοινού συμφωνημένο σε όλα τα επίπεδα αγωνιστικό σχεδιασμό. Απορίας άξιο είναι πάντως για ποιον λόγο ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού καθυστερεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments