Αθλητισμός

Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2

Τότεναμ – Ολυμπιακός 4-2
Τότεναμ - Ολυμπιακός: Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στα πρώτα 20 λεπτά με 0-2, αλλά η Τότεναμ έκανε την ολική ανατροπή νικώντας με 3-2 και παίρνοντας το εισιτήριο για τους "16" του Champions League.

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις για να κάνει το θαύμα στην Αγγλία, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-2 από την Τότεναμ για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Ελ Αραμπί (6′) και Σεμέδο (19′), αλλά το τραγικό λάθος του Μεριά στο 45+1′ έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Μουρίνιο να μειώσει με τον Ντελε Άλι. Το δεύτερο μέρος ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Ο Χάρι Κέιν με δύο γκολ (50′, 77′) και ο Οριέ (73′) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Οι «Πετεινοί» με αυτή τη νίκη τερμάτισαν στη 2η θέση του ομίλου και προκρίθηκαν στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός τώρα θα τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική του Champions League κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο νίκη κόντρα στους Σέρβους για τερματίσουν στην 3η θέση του ομίλου και να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για το Europa League.

Το ματς:

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικό και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 2-1. Ο Ελ Αραμπί με ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1 για τους Πειραιώτες. Το ονειρικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε στο 19′. Ο Μασούρας εκτέλεσε το κόρνερ ο Γκιλιέρμε έκανε το τακουνάκι και από κοντά ο Σεμέδο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2.

Μοιραίο λάθος ο Μεριά

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να ελέγχουν πλήρως το παιχνίδι, αλλά ένα τραγικό λάθος του Μεριά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου έβαλε ξανά την Τότεναμ στο παιχνίδι. Ο Οριέ έκανε το γύρισμα ο αμυντικός των Πειραιωτών δεν μπόρεσε να διώξει, με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του και ο Ντελε Αλι από κοντά μείωσε σε 1-2.

«Ασίστ» από το ball boy!

Το κακό τελείωμα του ημιχρόνου συνδυάστηκε και με ένα γρήγορο γκολ στο δεύτερο για τους Αγγλους. Στο 50′ ο Κέιν από κοντά έκανε το 2-2 και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Η ομάδα του Μουρίνιο που είχε την ψυχολογία με το μέρος της κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο 73′ με τον Οριέ. Έχοντας αποβάλει το άγχος η Τότεναμ συνέχισε να πιέζει και τέσσερα λεπτά αργότερα «καθάρισε» το παιχνίδι. Ο Έρικσεν εκτέλεσε το φάουλ και ο Χάρι Κέιν με κεφαλιά έκανε το 4-2.

Τότεναμ (Ζοζέ Μουρίνιο): Γκαζανίγκα, Ρόουζ, Αλντερβεϊρελντ, Σάντσες, Σον, Γουίνκς, Κέιν, Ντάιερ (29′ Ερισκεν), Αλι (82′ Εντομπελέ), Οριέ, Μόουρα (61′ Σισοκό).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μάρτινς): Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης (74′ Βαλμπουενά), Γκιγιέρμε, Ποντένσε (78′ Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (85′ Γκερέρο), Ομάρ, Μασούρας, Μεριά, Τσιμίκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments