Αθλητισμός

Τραϊανός Δέλλας: Περίμενε πρόταση από την ΑΕΚ

Τραϊανός Δέλλας: Περίμενε πρόταση από την ΑΕΚ
Τραϊανός Δέλλας: Ο έμπειρος τεχνικός περίμενε πρόταση της ΑΕΚ, αλλά αυτή δύσκολα θα έρθει.

Τραϊανός Δέλλας: Η ΑΕΚ προχώρησε σε αλλαγή προπονητή στην αρχή της σεζόν. Μετά την αποδεδειγμένα αποτυχημένη επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, οι “κιτρινόμαυροι” εμπιστεύτηκαν τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Έλληνας τεχνικός ανακοινώθηκε αρχικά σαν υπηρεσιακός, αλλά στη συνέχεια κατάφερε να κερδίσει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Παρά το αρχικό ηλεκτροσόκ, η εικόνα της ΑΕΚ εξακολουθεί να μην είναι καλή.

Τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν πάρει απόφαση να προχωρήσουν σε νέα αλλαγή προπονητή. Η απόφαση είναι ειλημμένη να έρθει κανονικός προπονητής. Το ιδανικότερο σενάριο είναι αυτό που θα έρθει να μείνει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν και να είναι αυτός που μαζί με τον Ίλια Ίβιτς θα χτίσουν την νέα ΑΕΚ από την αρχή.

Δεν παίζει το όνομα του Δέλλα

Ο Ίλια Ίβιτς έχει ήδη αρχίσει επαφές με αρκετούς τεχνικούς. Από την Ένωση έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κάποιος Έλληνας τεχνικός στην ατζέντα του Σέρβου τεχνικού διευθυντή. Αυτό στεναχώρησε τον Τραϊναο Δέλλα που περίμενε μια πρόταση από την πρώην ομάδα του. Ο έμπειρος τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα και από το περιβάλλον του τονίζει ότι ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Δέλλα καθώς το θεωρεί “ξαναζεσταμένο φαγητό”. Αν η επιθυμία του “Τίγρη” ήταν διαφορετική η συμφωνία θα ήταν δεδομένη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ίβιτς ήταν μάνατζερ του Έλληνα τεχνικού πριν αναλάβει καθήκοντα στην ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments