Αθλητισμός

Τσάβι Ρόκα: Προτεραιότητα οι ανανεώσεις για τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή του “Τριφυλλιού”

Τσάβι Ρόκα: Προτεραιότητα οι ανανεώσεις για τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή του “Τριφυλλιού”
Τσάβι Ρόκα: Ο 45χρονος τεχνικός διευθυντής βάζει μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού δίνοντας προτεραιότητα στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που θεωρούνται αναγκαίοι για τον σύλλογο.

Τσάβι Ρόκα: Σε μια νέα εποχή βρίσκεται από προχθές ο Παναθηναϊκός. Η πρόσληψη του Τσάβι Ρόκα στη θέση του τεχνικού διευθυντή φέρνει τους “Πράσινους” σε έναν καλύτερο προγραμματισμό, με τη διοίκηση να δείχνει έτοιμη να ανταποκριθεί στα “θέλω” του Καταλανού. Η εποχή Νίκου Νταμπίζα ανήκει στο παρελθόν, με τον Ρόκα να έρχεται προκειμένου να βάλει άμεσα το στίγμα του στον σύλλογο.

Η συνεργασία με τον Γιώργο Δώνη ξεκίνησε ιδανικά καθώς κατά τη παρουσίαση του 45χρονου τεχνικού διευθυντή υπήρξε παρατεταμένη κουβέντα των δύο ανδρών σε πολύ καλό κλίμα. Ο Καταλανός όπως φαίνεται δεν αφήνει καθόλου καιρό πιάνοντας άμεσα δουλειά προκειμένου να κλείσει επιτυχώς τις υποθέσεις που παραμένουν ανοιχτές στο “Τριφύλλι”.

Προτεραιότητα για τους “Πράσινους” έχουν οι ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών που κατά τον Γιώργο Δώνη διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του φετινού Παναθηναϊκού. Εκτός από την υπόθεση με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, για τον οποίο θα γίνει η υπέρβαση από το «τριφύλλι», συζητήσεις έχουν γίνει και με τους Διούδη, Δώνη και Αποστολή. Με τα δεδομένα που προκύπτουν μέχρι σήμερα, φαίνεται πως και οι τρεις ποδοσφαιριστές θα ανανεώσουν, εκτός και αν ο διεθνής τερματοφύλακας έχει στο μυαλό του την προοπτική του εξωτερικού.

Τέλος όσον αφορά τις περιπτώσεις των Εμάνουελ Ινσούα και Ματίας Γιόχανσον, αμφότεροι παρουσιάζονται σκληροί διαπραγματευτές, με τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει οικονομικά περιμένοντας να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments