Διεθνή

Ντόναλντ Τραμπ: Ανέβασε φωτογραφία του στο twitter ως Rocky Balboa [pic]

Ντόναλντ Τραμπ: Ανέβασε φωτογραφία του στο twitter ως Rocky Balboa [pic]
Ντόναλντ Τραμπ: Όπως ενημέρωσε ο Λευκός Οίκος, η ιδέα για τη "πειραγμένη" φωτογραφία ήταν μάλιστα του ίδιου του προέδρου των ΗΠΑ.

Ντόναλντ Τραμπ: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι απρόβλεπτος. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως σκέφτεται και τι “τρελό” μπορεί να κάνεις στα επόμενα λεπτά. Το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2019, χωρίς καμία προειδοποίηση ο πλανητάρχης δημοσίευσε ένα καρέ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το οποίο απεικονίζει τον ίδιο ως Rocky Balboa,  αποδεικνύοντας ότι έχει έφεση και στις… μεταμορφώσεις.

Το εμπνευσμένο από το “Rocky III” -ας το πούμε- πόστερ- προέκυψε μετά το τουρνουά γκολφ που διοργάνωσε ο Τραμπ στο ιδιωτικό του Florida Club στο Mar-a-Lago, όπου απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές για το Thanksgiving. Όπως ενημερώνει δε ο Λευκός Οίκος, η ιδέα για τη “πειραγμένη” φωτογραφία ήταν μάλιστα του ίδιου του προέδρου των ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως η φωτογραφία δεν συνοδεύεται από κάποια λεζάντα, προς έκπληξη των ακολούθων του προέδρου. Πάντως, ο Sylvester Stallone δεν έχει σχολιάσει κάτι (ακόμα).

Όπως ήταν λογικό οι χρήστες του twitter δεν θα μπορούσαν να μην βρουν άμεσα ευρηματικές απαντήσεις κάτω από αυτό το αδιανόητο tweet. Δείτε μερικές από τις απαντήσεις:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments