Video

Κως: Πανικός σε αγώνα γυναικείου μπάσκετ – Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί [vid]

Κως: Πανικός σε αγώνα γυναικείου μπάσκετ – Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί [vid]
Κως: Σε ρινγκ μετατράπηκε το παρκέ στην αναμέτρηση για το γυναικείο μπάσκετ ανάμεσα στον Ιπποκράτη και Ε.Α.Καλύμνου, με τις δύο ομάδες να αφήνουν το μπάσκετ και να πιάνουν τα μαλλιοτραβήγματα.

Κως: Εκτεταμένα επεισόδια διαδραματίστηκαν σε αγώνα γυναικείου μπάσκετ, με τις δύο ομάδες να σταματούν το παιχνίδι και να μετατρέπουν το παρκέ σε ρινγκ εξαιτίας ενός σφυρίγματος του διαιτητή της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχες είχαν προβάδισμα 19 πόντων, αλλά 7’10” πριν το τέλος του αγώνα υπήρξε ένταση μετά τις διαμαρτυρίες του προπονητή του Ιπποκράτη Πέτρου Αργυρίου.

Οι δύο πάγκοι πιάστηκαν στα χέρια κι αφού επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι, στη συνέχεια οι διαιτητές απέβαλλαν όλες τις πρωταγωνίστριες του επεισοδίου.

Δείτε το video στο 1:42:28:

Το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης 

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές Νίκος Νικολάου και Ανδρέας Τρουμούσης για τις αθλήτριες Πετράκη (Ε.Α.ΚΑ.) και Γιαλλούση (Ιπποκράτης Κω).

Αναλυτικά, όσα έγραψαν: «Στο 3ο λεπτό του 4ου δεκαλέπτου ο αγώνας είχε διακοπεί λόγω σφάλματος της ομάδας Α’. Εκείνη τη στιγμή η αθλήτρια της β’ ομάδας με αριθμό φανέλας 8 σε λεκτικό διαπληκτισμό που είχε με τον προπονητή της α’ ομάδας τον έβρισε λέγοντας του «άντε γ…ου, γ….ε μ…α». Εκείνη τη στιγμή ο πάγκος της α’ ομάδας (αναπληρωματικοί- συνοδοί) μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το ίδιο έπραξαν της β’ ομάδας (αναπληρωματικοί- συνοδοί) εκτός από τις αθλήτριες με τα Νο 11, 13 και 14. Η αθλήτρια της β’ ομάδας αποβλήθηκε λόγω εξύβρισης και το δελτίο της κρατήθηκε.

Λόγω της συμπλοκής που έγινε αποβλήθηκαν όλοι οι αναπληρωματικοί και οι συνοδοί της α’ ομάδας και αναπληρωματικοί και συνοδοί της β’ ομάδας, που εγκατέλειψαν τα όρια του πάγκου. Επίσης κρατήθηκε το δελτίο από την παίκτρια της α’ ομάδας με αριθμό 14 λόγω εμπλοκής με την παίκτρια της β’ ομάδας με το νούμερο 8». Μετά την αποκατάσταση της τάξης ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Ακολουθεί έκθεση».

Η ανακοίνωση της Ε.Α.ΚΑ για όσα διαδραματίστηκαν στην έδρα του Ιπποκράτη

Η Ε.Α. Καλύμνου με τη σειρά της πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν χθες στην Κω. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας:

”Η ΕΑΚΑ μετά τον αγώνα πρωταθλήματος στην κατηγορία γυναικών με τον Ιπποκράτη, νιώθει την ανάγκη να καταδικάσει τέτοιες αρρωστημένες καταστάσεις και συμπεριφορές, καθώς δεν αρμόζουν σε αναγνωρισμένα σωματεία με τόση μεγάλη ιστορία. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλήτριες της ομάδας είναι κοντά και στηρίζουν την παίκτριά τους Αρετή Πετράκη, η οποία έχει κι εκείνη γράψει την δική της αξιόλογη πορεία και ιστορία στο δωδεκανησιακό μπάσκετ με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της, γιατί τελικά δεν τιμωρείται ο σπόρος του κακού αλλά ο καρπός του.

Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, αφού δεν είμαστε και οι ειδήμονες, αλλά θα ήταν σώφρων να αξιοποιήσει ο σύνδεσμος διαιτητών Δωδεκανήσου την ζωντανή προβολή του αγώνα από το Giafkasports του κ. Πίτση Γιώργου. Να γίνει καρέ καρέ η εξέταση του όλου ζητήματος, για να μην γίνουμε πάλι κοινωνοί μίας «πλάνης» που θα αιωρείται και θα απειλεί κάθε υγιής έκβαση των αγώνων στο μέλλον. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε αρωγοί για να δοθεί φως στην υπόθεση και να αποδοθεί η δικαιοσύνη”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments