Αθλητισμός

Γιασίν Μεριά: “Ράκος” ο Τυνήσιος, με Αβραάμ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Γιασίν Μεριά: “Ράκος” ο Τυνήσιος, με Αβραάμ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Γιασίν Μεριά: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός μετά την κακή εμφάνιση του στο Λονδίνο, η οποία στοίχισε εν πολλοίς ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τότεναμ.

Γιάσιν Μεριά: Το κλίμα γύρω από τον Τυνήσιο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού μετά και από την τελευταία του χρονικά εμφάνιση κόντρα στην Τότεναμ είναι βαρύ. Ο 26χρονος το τελευταίο δίμηνο έχει μετατραπεί σε μόνιμο αποδέκτη αρνητικών σχολίων, με τους φίλους των “Ερυθρόλευκων” να του επιρρίπτουν ευθύνες για πολλά ατομικά λάθη που έχουν στοιχίσει νίκες στην ομάδα.

Ο νέος… Μπουχαλάκης όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τον Πέδρο Μαρτίνς να χαράζει νέο δρόμο όσον αφορά τα στόπερ που θα εμπιστευτεί για το επόμενο χρονικό διάστημα αρχής γενομένης με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκεί, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να ρίξει στη μάχη τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, με τον έμπειρο στόπερ να παίρνει τη θέση του Μεριά στην ενδεκάδα ως παρτενέρ του Σεμέδο.

Τα συνεχόμενα αγωνιστικά σοβαρά λάθη του Μεριά αναμένεται να του στοιχίσουν την παρουσία του στην ενδεκάδα, με το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού να παίρνει την απόφαση να μην δώσει άλλες ευκαιρίες, αφήνοντάς τον για λίγο καιρό στον πάγκο. Στα του ντέρμπι, το οποίο αποτελεί προτεραιότητα για τον Πέδρο Μαρτίνς, οι “Ερυθρόλευκοι” προετοιμάζονται προκειμένου να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο “φρέσκοι” σε σχέση με τον αγώνα με την Τότεναμ. Οι πρώτες σκέψεις κάνουν λόγο για αλλαγή συστήματος σε 4-2-3-1 με τους Βαλμπουενά, Σουντανί και Αβραάμ να επιστρέφουν στην ενδεκάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments