Αθλητισμός

Γκιγιέρμε: Κρούσεις για τον μέσο του Ολυμπιακού στο Λονδίνο

Γκιγιέρμε: Κρούσεις για τον μέσο του Ολυμπιακού στο Λονδίνο
Γκιγιέρμε: Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου μέσου βρέθηκε στο Λονδίνο και δέχτηκε αρκετές κρούσεις για τον πελάτη.

Γκιγιέρμε: Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες για τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τον έχει βασικό και αναντικατάστατο στο χώρο της μεσαίας γραμμής και να μη θέλει να τον χάσει. Βέβαια, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γκιγιέρμε τη φετινή σεζόν, όπως είναι λογικό τον έχουν φέρει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων που αναζητούν λύσεις στο κέντρο τους. Ο Μαρτίνς γνωρίζει ότι δεν μπορεί να κάνει τους συλλόγους από το εξωτερικό να σταματήσουν να «βολιδοσκοπούν» τον παίκτη, ή να καταθέτουν προτάσεις, αλλά του δείχνει ότι τον υπολογίζει ως βασικότατο στέλεχος των πλάνων του.

Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Βραζιλιάνος μέσος φαίνεται πως είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού για τον οποίο γίνεται και η περισσότερη κουβέντα στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime», ο 28χρονος άσος έχει μπει στο στόχαστρο πολλών αγγλικών ομάδων. Ο ατζέντης του μάλιστα βρέθηκε την Τρίτη στα επίσημα του γηπέδου της Τότεναμ και δέχτηκε πολλές ερωτήσεις για τον πελάτη του. Σημειώνεται ότι ο Γκιγιέρμε μένει ελεύθερος τον Ιούνιο 2021 και το καλοκαίρι είτε θα πρέπει να ανανεώσει, είτε να τεθεί επί τάπητος το ενδεχόμενο πώλησής του.

Ολυμπιακός: Προς πώληση Κούτρης και Σισέ

Ο Λεονάρντο Κούτρης από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται στην σκιά του Κωνσταντίνου Τσιμίκα παίρνοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του εμπιστευόμενος τον Κώστα Τσιμίκα τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Η απενεργοποίηση του Κούτρη γεννά σενάρια αποχώρησης του παίκτη από τον Πειραιά. Ο 24χρονος αν και χωρίς λεπτά συμμετοχής είναι περιζήτητος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με τον όνομά του παίζει αρκετά στην γαλλική αγορά. Το ίδιο περίπου ισχύει και για τον Παπέ Σισέ. Ο Αφρικανός αμυντικός παρά τον τραυματισμό του διατηρεί ψηλά τις ποδοσφαιρικές του μετοχές.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» θέλει να πουλήσει τους δύο ποδοσφαιριστές στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Για τον Κούτρη λογικά θα φτάσουν προτάσεις από το εξωτερικό, καθώς έχει αγωνιστεί σε μερικά παιχνίδια. Για τον Σισέ τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, λόγω της μεγάλης αποχής του από την αρρώστια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments