Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Συνεχίζει το “σαφάρι” για προπονητή

Ίλια Ίβιτς: Συνεχίζει το “σαφάρι” για προπονητή
Ίλια Ίβιτς: Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν σταματά να αναζητά τον νέο τεχνικό της Ένωσης με το τηλέφωνό του να παίρνει "φωτιά" και τα ονόματα των υποψήφιων να πληθαίνουν ημέρα με την ημέρα.

Ίλια Ίβιτς: Η παραμονή του Νίκου Κωστένογλου κρίνεται αποκλειστικά από τις επαφές του Σέρβου τεχνικού διευθυντή. Όσο πιο γρήγορα ο Ίλια Ίβιτς καταλήξει στον “εκλεκτό” για τη θέση του προπονητή της ΑΕΚ, τόσο… χειρότερα για τον έμπειρο τεχνικό, καθώς τότε αυτομάτως θα σημάνει και το τέλος της συνεργασίας του με την Ένωση.

Οι επαφές του Ίλια Ίβιτς με υποψήφιους στόχους συνεχίζονται, με την ΑΕΚ να αναζητά με ψυχραιμία τον προπονητή που θα έρθει και θα αναμορφώσει την ομάδα. Οι “Κιτρινόμαυροι” βρίσκονται από Νοέμβρη μήνα εκτός ανταγωνισμού για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ωστόσο άπαντες περιμένουν η ομάδα να επανέλθει το γρηγορότερο δυνατόν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Ίλια Ίβιτς έχει στραφεί σε τέσσερις περιπτώσεις βάζοντας δύο από αυτές σε προτεραιότητα. Νίκολιτς και Παούνοβιτς εξετάζονται ενδελεχώς από τον Σέρβο ωστόσο ο μεγάλος στόχος ακούει στο όνομά του Μιλόγεβιτς, με τον τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα να μην διάγει και τις καλύτερες των ημερών του στο Βελιγράδι. Η βαριά ήττα από την Μπάγερν Μονάχου για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ τον φέρνει σε οριακό σημείο, με τον Ερυθρό Αστέρα να παίζει τη χρονιά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε επίσης πως το όνομα του Μιλόγεβιτς έχει “παίξει” και για σύλλογο της Κίνας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments