Αθλητισμός

Νταμίρ Κάναντι: Κλείνει και επιστρέφει στον Ατρόμητο

Νταμίρ Κάναντι: Κλείνει και επιστρέφει στον Ατρόμητο
Νταμίρ Κάναντι: Από τη στιγμή που ο Αυστριακός προπονητής απολύθηκε από τη Νυρεμβέργη, μπήκε στο μυαλό των «κυανόλευκων». 

Νταμίρ Κάναντι: Τελειώνει άμεσα η επιστροφή του Αυστριακού προπονητή στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες τα έχουν βρει προφορικά με τον Νταμίρ Κάναντι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την μεγάλη επιστροφή. Όπως λένε όσοι είναι κοντά στις δύο πλευρές «μόνο εάν υπάρξει θεαματική εξέλιξη προσεχώς, θα χαλάσει το deal».

Το δίδυμο των Κορακάκη – Οφρυδόπουλου θα κοουτσάρει τον Ατρόμητο στο ματς που έρχεται κόντρα στην Ξάνθη και στη συνέχεια το θέμα του Κάναντι θα μπει στην τελική ευθεία. Εκφράζεται και μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο Αυστριακός θα είναι σε θέση να κάτσει στον πάγκο μία εβδομάδα μετά. Τότε ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη. Δεν αποτελεί είδηση πως από τη στιγμή που ο Κάναντι απολύθηκε από τη Νυρεμβέργη, μπήκε στο μυαλό των «κυανόλευκων».

Η λύση είναι δοκιμασμένη. Σύμφωνα με το sportime.gr, ο Ατρόμητος δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες κυνηγώντας προπονητές-στοιχήματα και γι’ αυτό επέλεξε να περιμένει τον 49χρονο μέχρι να ξεμπλέξει πλήρως από τη γερμανική ομάδα. Από την πλευρά του ο Αυστριακός στην πορεία είδε πως μάλλον δεν μπορεί τώρα να βρει κάτι άλλο και γι’ αυτό πια απομένουν λεπτομέρειες. Μία τελική συζήτηση θα γίνει έως τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας. Εάν δεν έχουμε κάποια έκπληξη εκεί, η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments