Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Γιόχανσον, ανανεώνουν Δώνης, Αποστολάκης

Παναθηναϊκός: Αποχωρεί ο Γιόχανσον, ανανεώνουν Δώνης, Αποστολάκης
Παναθηναϊκός: Σχεδόν απίθανη θεωρείται η παραμονή του Γιόχανσον στο «Τριφύλλι», το οποίο ετοιμάζεται να ανανεώσει τα συμβόλαια του Χρήστου Δώνη και του Κώστα Αποστολάκη.

Παναθηναϊκός: Μόλις χθες (27/11) έγινε γνωστή η συμφωνία του «Τριφυλλιού» με τον Δημήτρη Κουρμπέλη για την ανανέωση του συμβολαίου, του δίνοντας έτσι συνέχεια στις ανανεώσεις των Ελλήνων παικτών του Παναθηναϊκού, μετά τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και το προσεχές διάστημα με τους Χρήστο Δώνη και Κώστα Αποστολάκη, οι οποίοι ετοιμάζονται να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους με τους «πράσινους».

Αναφορικά με τον Διούδη, είναι δεδομένη η επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον κρατήσει, κάτι που γνωρίζει ο παίκτης, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση, λόγω πιθανού ενδιαφέροντος και από το εξωτερικό. Από την άλλη, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Ματίας Γιόχανσον, όταν λήξει το συμβόλαιο του το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Πράσινη», δεν υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, που ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ ετησίως κι όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα ψάξει από τώρα για άλλο μπακ ενόψει καλοκαιριού.

Από εκεί και πέρα αρκετά δύσκολη θεωρείται η υπόθεση του Ινσούα, ειδικά από τη στιγμή που ο Αργεντινός ζητήσει μεγάλη αύξηση των αποδοχών του, που αυτή τη στιγμή φτάνουν στις 280.000 ευρώ. Θα γίνει σύντομα κουβέντα για τα οικονομικά, μετά την πρώτη συζήτηση που υπήρξε πριν από λίγο καιρό, αλλά ο Ινσούα επιθυμεί να πάρει περισσότερα χρήματα. Οι «πράσινοι» πάντως έχουν κάνει συγκεκριμένη αξιολόγηση για τον παίκτη και δεν θα ξεφύγουν από αυτή.

Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου ο Μολό

Ο Γιοάν Μολό ήρθε το καλοκαίρι στο «Τριφύλλι» ως μια μεταγραφή που θα μπορούσε να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ωστόσο, η πολυαναμενόμενη άφιξη του δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα που άπαντες περίμεναν στον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος επιθετικός παραμένει εκτός πλάνων του Γιώργου Δώνη, έχοντας πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, με τις κακές σχέσεις του με τον Έλληνα τεχνικό να μην τον βοηθούν καθόλου όσον αφορά τη βελτίωση της κατάστασης.

Ο Μολό δεν έχει καταφέρει ουσιαστικά να εκμεταλλευθεί όσες ευκαιρίες του έχουν δοθεί και μάλιστα υπάρχουν στιγμές που φαίνεται σαν να μην μπορεί να τρέξει στον αγωνιστικό χώρο. Η εικόνα του στο γήπεδο, σε συνδυασμό και με τη συμπεριφορά που είχε δείξει όταν είχε μείνει εκτός αποστολής, τον φέρνουν κοντά στην έξοδο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportime». Μάλιστα, το ίδιο Μέσο αναφέρει πως δύσκολα θα υπάρξει θέμα και με τη λύση του συμβολαίου του, ενώ στην πόρτα της εξόδου θα τον ακολουθήσει και ο Ούφε Μπεκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments