Ελλάδα

Εξάρχεια: Χριστουγεννιάτικος στολισμός από τον Κώστα Μπακογιάννη [pics]

Εξάρχεια: Χριστουγεννιάτικος στολισμός από τον Κώστα Μπακογιάννη [pics]
Νέες παρεμβάσεις καθαριότητας, φωτισμού και επισκευών από το δήμο Αθηναίων στα Εξάρχεια.

Την συντήρηση και την αποκατάσταση φθορών έχει στόχο ο δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο παρεμβάσεων όπως το τακτικό πρόγραμμα οδοκαθαρισμού, συντήρησης πρασίνου και φωτισμού σε 129 γειτονιές της Αθήνας. Ανάμεσα τους και τα Εξάρχεια.

Εξάρχεια σε ρυθμούς… Χριστουγέννων

Στην πλατεία Εξαρχείων τοποθετήθηκαν νέα μάρμαρα στο άγαλμα που βρίσκεται στο κέντρο της, το οποίο είχε βανδαλιστεί. Αντικαταστάθηκαν και σπασμένες λάμπες ώστε να αποκατασταθεί ο φωτισμός στην πλατεία αλλά και στους γύρω δρόμους. Με την ευκαιρία τοποθετήθηκε και χριστουγεννιάτικος φωτισμός, όπως συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις υπόλοιπες πλατείες της Αττικής.

Ολικό “λίφτινγκ”

Η Διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων φρόντισε να πλυθεί και να σκουπιστεί η πλατεία με ειδικά καθαριστικά, τα οποία κάνουν ταυτόχρονα και απολύμανση.

«Για τον δήμο της Αθήνας, η πλατεία των Εξαρχείων είναι στην καθημερινή ατζέντα, όπως κάθε άλλη πλατεία της πόλης. Είναι ακόμη μία πλατεία που χρειάζεται καθαριότητα, επισκευές, φωτισμό και περιποίηση στο πράσινό της. Αυτό κάναμε και σήμερα, όπως το κάναμε και πριν από μερικές εβδομάδες και όπως θα το κάνουμε συνέχεια. Από σήμερα αποκτά και γιορτινή μορφή με ανάλογο φωτισμό. Σε μία διαρκή και αδιάκοπη παρουσία των υπηρεσιών σε κάθε γωνιά της πρωτεύουσας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης (Αθήνα, 16 Μαρτίου 1978) είναι Έλληνας πολιτικός και ο εν ενεργεία Δήμαρχος Αθηναίων. Έχει διατελέσει δήμαρχος Καρπενησίου (2011-2014) και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (2014-2019). Είναι γιος του δημοσιογράφου και πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη και της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη. Είναι επίσης εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδος και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, εν ενεργεία Πρωθυπουργού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments