Αθλητισμός

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Με νέο λουκ στο «Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Με νέο λουκ στο «Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι
Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Κάπως αλλαγμένος θα εμφανιστεί στο ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έχει γίνει πλέον παράδοση. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνηθίζουν πριν τα μεγάλα παιχνίδια να επισκέπτονται τον κομμωτή και φίλο τους Γιάννη Καργάκη. Έτσι και ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου του Βορρά επέλεξε ένα διαφορετικό και ανανεωμένο λουκ για το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο διεθνής πορτιέρε του ΠΑΟΚ επέλεξε ένα περίεργο λουκ αφού πέρα από το καθιερωμένο σβήσιμο και γραμμές, επέλεξε να κάνει πολύχρωμες πλεξούδες και να αφήσει άφωνους τους συμπαίκτες του. Το νέο κούρεμα του Πασχαλάκη είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί αρκετά, αγωνιστεί δεν αγωνιστεί στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής.

Αμπέλ Φερέιρα: Η περσινή εμφάνιση του Πασχαλάκη στο Φάληρο βάζει σε σκέψεις τον Πορτογάλο

Τα πλάνα του ενόψει του μεγάλου ντέρμπι στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό καταστρώνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος θα ζήσει για πρώτη φορά παιχνίδι ενάντια στον μεγάλο αντίπαλο της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, έτσι καθημερινά προσπαθεί να προετοιμαστεί όπως και η ομάδα κατάλληλα για την κρίσιμη αποστολή στον Πειραιά. Οι σκέψεις του για την ενδεκάδα περιορίζονται σε 14 πρόσωπα, καθώς δεν αναμένονται να αλλάξουν πολλά, με τον ΠΑΟΚ να κατεβαίνει με την γνωστή συνταγή.

Η έκπληξη στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αναμένεται να ειναι στη θέση “1”, εκεί όπου ο Αμπέλ Φερέιρα μπαίνει σε σκέψεις να αλλάξει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρίσκεται σταθερά παροπλισμένος τη φετινή σεζόν ξεχνώντας τα επιτεύγματα της περασμένης σεζόν όπου με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του πρόσθεσε ένα σημαντικό λιθαράκι στην επιτυχία του ΠΑΟΚ. Μάλιστα στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι στο Φάληρο ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε κατεβάσει… ρολά κάνοντας τα πάντα στην μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments