Αθλητισμός

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ο διακαής πόθος του Ίλια Ίβιτς

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ο διακαής πόθος του Ίλια Ίβιτς
Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στη κορυφή της λίστας του Ίλια Ίβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να περιμένει τα "ευχάριστα" από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προκειμένου να χτυπήσει την περίπτωση του.

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Το πέρασμά του από την Ελλάδα τον καθιέρωσε στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της χώρας. Ο 49χρονος τεχνικός μετά την επιτυχημένη πορεία με τον Πανιώνιο την σεζόν 2016/17 έκανε το μεγάλο βήμα αναλαμβάνοντας τις τύχες του Ερυθρού Αστέρα. Στο Βελιγράδι μετά από 2,5 χρόνια φαίνεται πως η πορεία του έχει κάνει… κοιλιά, με τους συμπατριώτες του να υποστηρίζουν πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον του στον σύλλογο. Στην ΑΕΚ πάντως ίσως και να θέλουν αυτή την ήττα, μιας και ο 49χρονος εμφανίζεται πρώτος στη λίστα του Ίλια Ίβιτς για αντικαταστάτη του Νίκου Κωστένογλου.

Ο τεχνικός διευθυντής του “Δικέφαλου” πραγματοποιεί καθημερινά ραντεβού συζητώντας με υποψήφιους προπονητές για να αναλάβουν τις τύχες της ΑΕΚ. Οι “Κιτρινόμαυροι” αν και αύριο θα παραταχθούν κανονικά με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο είναι σαφές πως θα προβούν σε αντικατάστασή του. Ο Ίλια Ίβιτς δεν δείχνει να βιάζεται περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, η οποία όσον αφορά τη περίπτωση του Μιλόγεβιτς δεν αποκλείεται να έρθει σύντομα.

Η περίπτωση του Σέρβου προπονητή ωστόσο δεν παύει να είναι αρκετά δύσκολη, καθώς σε περίπτωση που αποχωρήσει οριστικά από τον Ερυθρό Αστέρα εκτός της ΑΕΚ παραμονεύουν και άλλοι σύλλογοι, οι οποίοι μάλιστα μπορούν να του προσφέρουν πολλά περισσότερα οικονομικά οφέλη από αυτά που θα διαπραγματευτεί η ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments