Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης: Έρχεται πρόταση και φεύγει τον Ιανουάριο

Δημήτρης Γιαννούλης: Έρχεται πρόταση και φεύγει τον Ιανουάριο
Δημήτρης Γιαννούλης: Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ έχει τραβήξει πάνω του πολλά ευρωπαϊκά βλέμματα με τις εμφανίσεις του.

Δημήτρης Γιαννούλης: Ο διεθνής νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος με τη φανέλα τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της Εθνικής Ελλάδος. Ο Δημήτρης Γιαννούλης παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια δε δείχνει να κουράζεται και συνεχίζει να έχει σταθερά καλή απόδοση σε όλα του τα παιχνίδια.

Ήδη το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη έχει βρεθεί στα ρεπορτάζ αρκετών συλλόγων του εξωτερικού, οι οποίοι μάλιστα έχουν στείλει ανθρώπους να τον παρακολουθήσουν στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της «γαλανόλευκης». Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αρέσει αρκετά στους ανθρώπους της Φενερμπαχτσέ, οι οποίοι αναζητούν μια λύση για τα μετόπισθεν, ενώ θετική άποψη για τις ικανότητες του έχει και ο προπονητής της ομάδας, Ερσούν Γιανάλ, ο οποίος τον θεωρεί μια πάρα πολύ καλή περίπτωση.

Σύμφωνα με το sportime.gr, η ρήτρα του Γιαννούλη είναι στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Η Φενέρ πολύ δύσκολα μπορεί να διαθέσει τέτοιο ποσό. Όμως ο Γιαννούλης έχει και άλλους μνηστήρες, οι οποίοι βλέποντας το ταλέντο του είναι έτοιμοι να διαθέσουν το ποσό της ρήτρας στον ΠΑΟΚ την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Σε τέτοια περίπτωση ο Γιαννούλης θα αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments