Αθλητισμός

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Επιστρέφει στη Σπόρτινγκ τον Ιανουάριο

Φρανσίσκο Ζεράλδες: Επιστρέφει στη Σπόρτινγκ τον Ιανουάριο
Φρανσίσκο Ζεράλδες: Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής σύντομα θα επιστρέψει στην πατρίδα του και την πρώην ομάδα του.

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες μπορεί να προπονείται ακόμα με την ομάδα της ΑΕΚ, αλλά επί της ουσίας είναι ξένο σώμα. Το “διαζύγιό” του με την ΑΕΚ δεν αργεί. Τέθηκε θέμα πρόωρης διακοπής δανεισμού, αλλά οι εξελίξεις για το θέμα του θα σημειωθούν τον Ιανουάριο, στο επόμενο μεταγραφικό “παράθυρο”.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν μπαίνει ούτε στην αποστολή και ουσιαστικά έχει καταλάβει ότι τον Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 5 Οκτωβρίου, όταν αγωνίστηκε για 17 λεπτά κόντρα στην ΑΕΛ. Ο ίδιος ψάχνεται για την επόμενη ημέρα, δίχως να τον νοιάζει το γεγονός πως όταν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο θα βγει στην αγορά ως… ανενεργός, καθώς δεν προβλέπεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ως τότε.

Βέβαια για να επιστρέφει στη Σπόρτινγκ ο Ζεράλδες υπάρχει μία λεπτομέρεια. Οι Πορτογάλοι θέλουν να τηρηθούν οι συμφωνίες που υπάρχουν στο συμβόλαιο του δανεισμού. Αν δεν τηρηθούν, τότε θα αξιώσουν χρήματα για αποζημιώσεις και ρήτρες από την ΑΕΚ, κάτι που η Ένωση θέλει να αποφύγει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments