Αθλητισμός

Γιόσιπ Μίσιτς: Είχε προταθεί στον Ολυμπιακό

Γιόσιπ Μίσιτς: Είχε προταθεί στον Ολυμπιακό
Γιόσιπ Μίσιτς: Πριν τον αποκτήσει ο ΠΑΟΚ αποκτήσει, ο Κροάτης μέσος είχε προταθεί στον Ολυμπιακό.

Γιόσιπ Μίσιτς: Ο Κροάτης μέσος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει φέτος στον ΠΑΟΚ. Οι εμφανίσεις του στον χώρο του κέντρου είναι εξαιρετικές, με τον προπονητή του, Άμπελ Φερέιρα να τον διατηρεί βασικό και αναντικατάστατο. Ο Μίσιτς έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου του Βορρά.

Η επιρροή του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι τέτοια που αναγκάζει τον σύλλογο να σκεφτεί πρόωρα την αγορά των δικαιωμάτων του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Κροάτης μέσος ανήκει στους Πορτογάλους, ωστόσο όπως διαρρέεται οι Ίβηρες παρουσιάζονται διαλλακτικοί στις πρώτες συζητήσεις τους με την πλευρά του ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, Μάριο Μπράνκο, τρέχει προσωπικά την υπόθεση, η οποία για την ώρα εξελίσσεται με καλό τρόπο.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς πριν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ είχε προταθεί και σε άλλες ομάδες. Μία από αυτές ήταν και ο κύριος αντίπαλος του Δικεφάλου του Βορρά, ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι εξέτασαν την περίπτωσή του Κροάτη, αλλά σύμφωνα με τη sportday, δίστασαν να προχωρήσουν στην απόκτησή του λόγω του τραυματισμού που ταλαιπωρούσε τον Μίσιτς τότε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments