Αθλητισμός

Νίκλας Χουλτ: Κοιτάει προς Τουρκία ο Σουηδός

Νίκλας Χουλτ: Κοιτάει προς Τουρκία ο Σουηδός
Νίκλας Χουλτ: Το συμβόλαιο του Σουηδού αμυντικού με την ΑΕΚ βρίσκεται στο τελευταίο μέρος του, με την πλευρά του παίκτη να αναζητά ήδη τον επόμενο προορισμό.

Νίκλας Χουλτ: Προς αναζήτηση νέου ποδοσφαιρικού σταθμού βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Σουηδός αμυντικός καθώς το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Η Ένωση δεν προτίθεται να μπει σε διαδικασία συζήτησης για την ανανέωση της συνεργασίας με τον 29χρονο, ανοίγοντας έτσι ορθάνοιχτη την πόρτα της εξόδου.

Ο έμπειρος αμυντικός μάλιστα δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και τον Ιανουάριο, αν βρεθεί η ομάδα που θα καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας. Το πιθανότερο σενάριο ωστόσο φέρνει τον Χουλτ εκτός ΑΕΚ το καλοκαίρι, με τον παίκτη να μπορεί ως ελεύθερος να διαπραγματευτεί τότε με μεγαλύτερη ευκολία το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Οι πληροφορίες του Sportime αναφέρουν πως για τον ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον από σύλλογο του τουρκικού πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο οι γείτονες να έχουν προβεί σε επίσημη κρούση στην πλευρά του Χουλτ. Ο Σουηδός δεδομένα όταν βγει στις… αγορές θα αναζητήσει συμβόλαιο μεγαλύτερο των 250.000 ευρώ, νούμερο που του προσφέρεται στο περίπου και στην ΑΕΚ. Η καριέρα του 29χρονου τον τελευταίο χρόνο παρατηρείται στάσιμη, καθώς οι μέτριες εμφανίσεις του στην Ένωση τον έχουν… κατεβάσει επίπεδο. Θυμίζουμε πως το ταξίδι του στη χώρα μας ξεκίνησε το 2016 με τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό. Δύο χρόνια αργότερα μετακινήθηκε στην ΑΕΚ, όμως σήμερα σχεδιάζει το μέλλον μακριά από αυτήν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments