Αθλητισμός

Παντελής Χατζηδιάκος: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Έλληνα στόπερ

Παντελής Χατζηδιάκος: Φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Έλληνα στόπερ
Παντελής Χατζηδιάκος: Ο Έλληνας αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Αλκμάαρ με την Παρτιζάν και υπάρχουν φόβοι ότι υπέστη χιαστούς.

Παντελής Χατζηδιάκος: Ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί μια από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν, με τον Τζον Φαν’τ Σιπ να τον καθιερώνει στην εθνική ομάδα, βλέποντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Αλκμάαρ. Ο νεαρός στόπερ είναι βασικό μέλος της ενδεκάδας της ολλανδικής ομάδας, πραγματοποιώντας μια γεμάτη σεζόν μέχρι στιγμής. Ωστόσο, στην αναμέτρηση της Πέμπτης (28/11) κόντρα στην Παρτιζάν για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League στάθηκε άτυχος.

Κι αυτό γιατί στο 54ο λεπτό ο Παντελής Χατζηδιάκος τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Ολλανδία ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός. Ο ίδιος αποχώρησε με φορείο από το παιχνίδι κι έδειξε να πονάει αρκετά. Ο Έλληνας στόπερ έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως έπιασε το γόνατο του, με το μυαλό όλων στη συγκεκριμένη περίπτωση να πηγαίνει στο χειρότερο σενάριο, το οποίο είναι η ρήξη χιαστών.

Ο Χατζηδιάκος θα υποβληθεί σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή (29/11). Αυτό είπε και στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρνε Σλοτ: «Είναι στο γόνατο. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι μέγεθος του τραυματισμού, θα είναι τα πάντα πιο ξεκάθαρα την Παρασκευή. Ωστόσο, φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά, όταν βλέπεις έναν παίκτη να βγαίνει έχοντας τα χέρια του στο πρόσωπό του. Ο Χατζηδιάκος είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Δουλεύει φανταστικά φέτος. Έκανε το ντεμπούτο του με την Ελλάδα. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό τόσο για εκείνον όσο φυσικά και για την ομάδα και για μένα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments