Ελλάδα

Χανιά: Φρικτό τροχαίο με νταλίκα να συγκρούεται με αυτοκίνητο – Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ

Χανιά: Φρικτό τροχαίο με νταλίκα να συγκρούεται με αυτοκίνητο – Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ
Χανιά: Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το επιβατηγό μετετράπη σε μια μάζα συντριμμιών μέσα στην οποία εγκλωβίστηκε ο οδηγός

Χανιά: Ακόμη ένα θύμα στην άσφαλτο θρηνεί μετράει η Κρήτη, έπειτα από τροχαίο το οποίο σημειώθηκε γύρω στις 10 το πρωί της Παρασκευής (29/11) στην θνική οδό Χανίων – Ρεθύμνης. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Flashnews.gr, το τροχαίο έλαβε χώρα όταν ένα επιβατηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό λίγο μετά τις Καλύβες και στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το αυτοκίνητο μετετράπη σε μια μάζα συντριμμιών μέσα στην οποία εγκλωβίστηκε ο οδηγός. Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες από την Π.Υ. Βρυσών, οι οποίοι ύστερα από μεγάλη προσπάθεια και με πολύ προσοχή κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο των Χανίων. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο οδηγός του φορτηγού, φέροντας ελαφριά τραύματα και έχοντας υποστεί σοκ. Πλέον ο αριθμός των θυμάτων στον βωμό της ασφάλτου από αρχές του χρόνου μέχρι και σήμερα στην Κρήτη φθάνει στους 59.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments