Θέσεις Εργασίας

Tesla: Αναζητάει προσωπικό στην Ελλάδα

Tesla: Αναζητάει προσωπικό στην Ελλάδα
Tesla: Η αμερικανική εταιρεία αποδεικνύει ότι είναι αποφασισμένη να επενδύσει στην Ελλάδα.

Tesla: Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι “ανοίγει” ακόμα μια θέση εργασίας στην Ελλάδα. Η Tesla Greece υπάρχει από τις αρχές του 2018. Πρόκειται για το πρώτο κέντρο έρευνας που δημιούργησε ο Elon Musk, μέσω της θυγατρικής που έχει η φίρμα στην Ολλανδία, το οποίο έχει έδρα στο Τεχνολογικό Πάρκο Λεύκιππος από τον Δημόκριτο στην Αγία Παρασκευή (διαχειριστής της εταιρείας είναι ο κ. Stephan Werkman, Οικονομικός Διευθυντής της Tesla Ευρώπης). 

Τις προηγούμενες ημέρες, λοιπόν, η εταιρεία ανακοίνωσε στο επίσημο site της, πως αναζητά για τη χώρα μας ακόμη έναν ηλεκτρολόγο μηχανολόγο. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο επόμενος συνεργάτης της εταιρείας θα κάνει πρακτική εξάσκηση 6 μηνών και θα ασχολείται με τα προβλήματα στα ηλεκτρικά μοτέρ και το modeling.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Tesla, inc. (προηγουμένως Tesla Motors) είναι αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία σχεδιάζει, παράγει και πουλάει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ιδρύθηκε στις 1 Ιουλίου 2003 και είναι εισηγμένη εταιρεία, η μετοχή της οποίας διαπραγματεύεται στον χρηματιστηριακό δείκτη NASDAQ με το σύμβολο TSLA. Κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2013, η Tesla είχε κέρδη, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Tesla απέσπασε για πρώτη φορά την προσοχή του κοινού με την παραγωγή του Tesla Roadster, του πρώτου στην ιστορία πλήρως ηλεκτρικού σπορ αυτοκινήτου. Το δεύτερο όχημα της εταιρείας είναι το μεγάλο πολυτελές Model S, ένα πλήρως ηλεκτρικό πολυτελές αυτοκίνητο και ακολούθησε το SUV Model X το 2015. Το επόμενο μοντέλο της εταιρείας είναι το compact πολυτελές σεντάν Model 3, που μπήκε στην παραγωγή τον Ιούλιο του 2017. Οι παγκόσμιες πωλήσεις του Model S ξεπέρασαν το ορόσημο των 100.000 αυτοκινήτων τον Δεκέμβριο του 2014, δηλαδή στα 3,5 χρόνια μετά την παρουσίασή του.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Elon Musk, έχει πει ότι οραματίζεται την Tesla ως μια ανεξάρτητη αυτοκινητοβιομηχανία, που στοχεύει να προσφέρει ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε προσιτές τιμές για τον μέσο καταναλωτή στο μέλλον. Η τιμή του Tesla Model 3, οι πωλήσεις του οποίου ξεκίνησαν προς τα τέλη του 2017, ξεκινάει από τα 35.000 δολάρια χωρίς οποιοδήποτε κυβερνητικό κίνητρο.

Η αγάπη του Elon Musk για την Ελλάδα και τους Έλληνες επιστήμονες είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια. Ευκαιρία, λοιπόν, να αξιοποιήσουμε τις παραπάνω προθέσεις προσελκύοντας επενδύσεις το συντομότερο δυνατό.

Δείτε την ανακοίνωση της Tesla ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments