Video

Έλενα Ράπτη: Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν έγκυο

Έλενα Ράπτη: Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν έγκυο
Έλενα Ράπτη: Η απάντηση της για το αν τελικά είναι έγκυος.

Έλενα Ράπτη: Η βουλευτής μίλησε στο «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στη δική της οικογένεια αλλά και αν είναι έγκυος. «Τώρα κάνω τα πρώτα μου βήματα στη δημιουργία της δικής μου οικογένειας και ελπίζω να τα καταφέρω και εκεί εξίσου καλά». Στο δίλημμα «πολιτική καριέρα ή οικογένεια» η Έλενα απάντησε ότι «θα διάλεγα την οικογένεια».

«Πολλά μπορεί να σκέφτομαι και να ονειρεύομαι αλλά στην πράξη θα φανεί πόσο καλά θα τα πάω και πόσο καλή μανούλα θα γίνω. Ας έρθει πρώτα ο Θεός το μωράκι και θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι καλά μαμά. Οι φήμες παραμένουν φήμες», σχολίασε για το αν είναι έγκυος.

Η Έλενα Ράπτη (Θεσσαλονίκη, 9 Μαΐου 1975) είναι Ελληνίδα πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2004. Έχει διατελέσει μέλος στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάσθηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων επικοινωνίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments