Αθλητισμός

Άρης – Λαμία 1-1

Άρης – Λαμία 1-1
Άρης - Λαμία 1-1: Ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Λαμία και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Άρης – Λαμία 1-1: Στο 1-1 έμειναν Άρης και Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League, με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μπορεί ο Μίχαελ Ένινγκ να παρέμεινε αήττητος για έκτο παιχνίδι στον πάγκο του Άρη, αλλά και ο Άκης Μάντζιος διεύρυνε το δικό του αήττητο σερί στα τέσσερα παιχνίδια – μάλιστα είχαν προηγηθεί τρεις νίκες για τη Λαμία με μηδέν παθητικό!

Αν στο 3ο λεπτό ο Τουράμ δεν… πρόλαβε να πανηγυρίσει το (ακυρωθέν) γκολ, στο 16ο το έκανε με την καρδιά του. Ο επιθετικός της Λαμίας πήρε «αγκαζέ» τον Φραν Βέλεθ, βρέθηκε απέναντι στον Τσιλιγγίρη και εκτέλεση για το 0-1 των φιλοξενούμενων, μετουσιώνοντας έτσι την υπεροχή της ομάδας του η οποία είχε απειλήσει και από στημένες φάσεις.

Ο Άρης εμφανίστηκε στο γήπεδο μετά το 25ο λεπτό. Μέχρι τότε και με εξαίρεση τους Λάρσον, Μπα οι υπόλοιποι ήταν γενικώς… εκτός. Στο τελευταίο 20πτο του πρώτου ημιχρόνου οι «κίτρινοι» ήταν κυρίαρχοι και άντλησαν ενέργεια από την ισοφάριση. Το 1/3 του τέρματος ανήκει στον Γιάννη Φετφατζίδη για την εξαιρετική ατομική ενέργεια, 1/3 ανήκει στον Μπρούνο Γκάμα για τη γλυκιά παράλληλη σέντρα και το υπόλοιπο στον Λάρσον ο οποίος εκτέλεσε ψύχραιμα στο 32ο λεπτό (1-1).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments