Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Μετά από μήνες στον πάγκο ο Μπρούνο

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Μετά από μήνες στον πάγκο ο Μπρούνο
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ μπήκε στην αποστολή της ομάδας μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έδωσε μεγάλη μάχη για την απόκτηση του Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο και με τις εμφανίσεις του έπεισε τους Πειραιώτες. Στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς υπολόγιζε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή για την βασική ενδεκάδα. Ωστόσο αυτό άλλαξε μετά από κάποιες επιπόλαιες ενέργειες του.

Όσο περνούσε ο καιρός ο Μπρούνο αγωνιζόταν όλο και λιγότερο. Μάλιστα, υπήρχαν πολλές φήμες για ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού. Ο Άρης ήταν μια ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Αυτό έγινε επειδή ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να μείνει για να παλέψει για τη θέση του στην ομάδα.

Η επιστροφή του Μπρούνο

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου πήρε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ 21 ποδοσφαιριστές. Λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς ο Πορτογάλος τεχνικός απέκλεισε τρεις απ’ αυτούς.

Η έκπληξη έχει να κάνει με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος στο ματς με την Τότεναμ αγωνίστηκε ως αλλαγή. Εκτός έμεινε γι’ ακόμα μία φορά ο Λεονάρντο Κούτρης και ο Ηλίας Καραργύρης, ο τρίτος πορτιέρε.

Στον πάγκο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Μπρούνο, ο οποίος από τις 7 Αυγούστου και το εκτός έδρας ματς με τη Μπασακσεχίρ βρίσκεται συνεχώς εκτός αποστολής. Όλους αυτούς τους μήνες ο Βραζιλιάνος όχι απλά δεν παίζει αλλά είναι μονίμως και εκτός 18άδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments