Αθλητισμός

Ίντερ: Προσπέρασε τη Γιουβέντους και πάτησε κορυφή [vid]

Ίντερ: Προσπέρασε τη Γιουβέντους και πάτησε κορυφή [vid]
Ίντερ: Η Ίντερ του Αντόνιο Κόντε νίκησε την ΣΠΑΛ με δύο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες και πέρασε στην κορυφή της Serie A.

Η Ίντερ νίκησε στο Μιλάνο 2-1 την ΣΠΑΛ για την 14η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και ανέβηκε στην κορυφή της κατάταξης μετά την «γκέλα» της Γιουβέντους στο Τορίνο, όπου παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Σασουόλο. Οι Νεράτζουρι πριν την αναμέτρηση στο «Σαν Σίρο» γνώριζαν ότι αρκούσε μια νίκη για να πατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί και βάζοντας τα θεμέλια από το πρώτο ημίχρονο, έφτασε στη 12η νίκη σε 14 αγώνες.

Οι «Νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Λαουτάρο και ο Αργεντινός «διπλασίασε» τα τέρματα της ομάδας του στο 41′, με την Ίντερ να πηγαίνει στο ημίχρονο με ένα σκορ ασφαλείας. Ο επιθετικός των γηπεδούχων αξίζει να τονιστεί ότι έφτασε τα οκτώ γκολ, σκοράροντας ασταμάτητα τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League. Οι φιλοξενούμενοι πάντως, παρά την βαθμολογική τους θέση, το πάλεψαν και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι από νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο (5ο’) με σκόρερ τον Βαλότι.

Η Ίντερ όμως κράτησε στα μετόπισθεν, φτάνοντας σε μια ακόμα νίκη.

Ίντερ: Κοντά σε συμφωνία για τον Γκούσενς

Ο Ρόμπιν Γκούσενς είναι στη μεταγραφική λίστα του Αντόνιο Κόντε για την Ίντερ και μάλιστα σύμφωνα με το «Calciomercato» είναι κοντά σε συμφωνία με την Αταλάντα για την απόκτηση του. Ο 25χρονος Γερμανός αριστερός μπακ έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές εμφανίσεις του, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League, και αναμένεται τον Ιανουάριο να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «νερατζούρι», οι οποίοι θα δαπανήσουν 30 εκατ. ευρώ για ν’ αποκτήσουν τα δικαιώματα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments