Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδος: Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών

Κύπελλο Ελλάδος: Αυτά είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών
Κύπελλο Ελλάδος: Τα ζευγάρια Διαγόρας Δρυοπιδέων - ΑΕΚ και Προμηθέας - Περιστέρι έβγαλε η κληρωτίδα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κύπελλο Ελλάδος: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ημιτελικών Κυπέλλου μπάσκετ. Διαγόρας Δρυοπιδέων – ΑΕΚ και Προμηθέας – Περιστέρι είναι οι δύο “μονομαχίες” που θα δώσουν τα εισιτήρια για την μεγάλο τελικό του θεσμού.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου λοιπόν, θα αντιμετωπίσει στο Αιγάλεω τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Α2.

Στην άλλη αναμέτρηση ο Προμηθέας θα φιλοξενήσει στην Πάτρα στο Περιστέρι. Τα παιχνίδια είναι μονά και θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου. Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η ομάδα που έχει τραβήξει τα βλέμματα είναι αδιαμφισβήτητα ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, ο οποίος για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε τρεις ομάδες της Basket League και συγκεκριμένα Πανιώνιο, Λάρισα, και ΠΑΟΚ. Ο Προμηθέας από την μεριά του άφησε εκτός τον τροπαιούχο Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ απέκλεισε το Ρέθυμνο και το Περιστέρι τον Ήφαιστο. Να σημειωθεί πως, πριν από την έναρξη της διαδικασίας, ο Β’ αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Αριστείδης Γολέμης ανέφερε: «Θα ήταν ωραίο να γινόταν στην Αθήνα ο τελικός αλλά δεν έχουμε εγγυήσεις ότι δεν θα γίνουν επεισόδια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments