Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Με αισθησιακή φωτογραφία υποδέχθηκε τον Δεκέμβρη

Μαίρη Συνατσάκη: Με αισθησιακή φωτογραφία υποδέχθηκε τον Δεκέμβρη
Μαίρη Συνατσάκη: Μας εύχεται καλό μήνα με μια "παιχνιδιάρικη" φώτο από το κρεβάτι της. Αυτά καλό είναι να γίνονται.

Μαίρη Συνατσάκη: Τελευταία ήταν στην επικαιρότητα για τις αποκαλύψεις της μέσω του youtube, αλλά φαίνεται ότι δεν σταματάει εκεί. Η Μαίρη Συνατσάκη μας εύχεται καλό μήνα με μια επίσης αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram. Ο Δεκέμβρης είναι ο αγαπημένος μήνας της Μαίρης Συνατσάκη, αφού είναι ο μήνας που έχει γεννηθεί. Χθες λοιπόν, μας ευχήθηκε καλό μήνα με μια όμορφη και ταυτόχρονα σέξι φωτογραφία από το κρεβάτι της, φορώντας λευκά βαμβακερά εσώρουχα και τίποτα άλλο.

Η Μαίρη Συνατσάκη δε μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές φωτογραφίες αφού κρατάει σχετικά χαμηλό προφίλ στα social media. Η συγκεκριμένη όμως ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους τους followers της.

Αυτή την περίοδο περνά πολύ όμορφα, έχοντας ισορροπία τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική της. Ασχολείται με την εταιρία της και βρίσκεται σε σχέση με τον Αιμιλιανό Σταματάκη, δίχως να δείχνει λεπτομέρειες από την καθημερινότητά τους στα social media. Εμείς να την ευχαριστήσουμε για αυτή την αναπάντεχη εισαγωγή που μας έκανε στο μήνα Δεκέμβρη και να της ευχηθούμε καλό μήνα επίσης. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments