Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Στην Αλεξανδρούπολη σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας: Στην Αλεξανδρούπολη σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με δημάρχους της Θράκης ενώ θα πραγματοποιηθεί και ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του κόμματος.

Αλέξης Τσίπρας: Την Αλεξανδρούπολη επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία». Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με δημάρχους της Θράκης ενώ θα πραγματοποιηθεί και ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη:

  • 11:30 Συνάντηση με δημάρχους της Θράκης, στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.
  • 13:00 Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, Άνθιμο. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Επισκοπείο (πλησίον της Μητρόπολης).
  • 19:00 Ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο ξενοδοχειο Grecotel Αστήρ-Εγνατία.

Παράλληλα την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, ομόφωνα εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία η πολιτική διακήρυξη για τον μετασχηματισμό του κόμματος. Συγχρόνως με το κλείσιμο των εργασιών της εγκρίθηκε το περιεχόμενο της δευτερολογίας του Αλέξη Τσίπρα σύμφωνα με το οποίο ο «ΣΥΡΙΖΑ θα κινδυνεύσει να χάσει την ψυχή του μόνο εφόσον δεν αντιστοιχηθεί με την κοινωνία και δεν επιτύχει τη διαδικασία διεύρυνσής του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments