Αθλητισμός

Αντώνης Καρπετόπουλος: Αν υπάρχει ιδιοκτησία της Ξάνθης από τον Σαββίδη, να δούμε τις προβλεπόμενες ποινές

Αντώνης Καρπετόπουλος: Αν υπάρχει ιδιοκτησία της Ξάνθης από τον Σαββίδη, να δούμε τις προβλεπόμενες ποινές
Αντώνης Καρπετόπουλος: Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις προεκτάσεις που πρέπει να έχει το θέμα της ενδεχόμενης ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Ξάνθης από τον Ιβάν Σαββίδη, εφόσον αποδειχθεί ότι ισχύει.

Αντώνης Καρπετόπουλος: Το μεσημέρι της Τρίτης (3/12), το «One Channel» με ρεπορτάζ του έφερε στο φως της δημοσιότητας έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι η εταιρεία RFA κυπριακών συμφερόντων (στην οποία ιδιοκτήτης είναι ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη), έχει αγοράσει τις εγκαταστάσεις της Ξάνθης μέσω της εταιρείας VIALAND Α.Ε. Η RFA συνδέεται με όλες τις επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα καθώς μέσω αυτής έχει γίνει η εξαγορά της ΣΕΚΑΠ, της Σουρωτής και της PARALOT.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, το 2018, ο ανιψιός του Ιβάν Σαββίδη, ονόματι Ιωάννης Καλπαζίδης, αγόρασε τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης μέσω της κυπριακής εταιρείας RfA. Η συγκεκριμένη εταιρεία αγόρασε την εταιρεία Vialand η οποία άνηκε στους Πανόπουλο και Συγγελίδη.

Επίσης, άλλο ένα στοιχείο του ρεπορτάζ του «One» που παρατίθεται προς επιβεβαίωση της άρρηκτης σχέσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΠΑΕ Ξάνθη είναι το γεγονός πως οι κύριοι Πιαλόγλου και Χαλαβαζής, συνεχίζουν να κατέχουν θέσεις προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στις δύο εταιρείες (Ξάνθη και Vialand). Εφόσον αυτά που καταγγέλλει το κανάλι ισχύουν, πρόκειται για παραβίαση αθλητικής νομοθεσίας για διπλή ιδιοκτησία ΠΑΕ από τον ίδιο ιδιοκτήτη.

Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος κατέθεσε την άποψη για το θέμα που προέκυψε με την αποκάλυψη του «One» περί ιδιοκτησίας των εγκαταστάσεων της Ξάνθης από εταιρεία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη. Μιλώντας στην εκπομπή «Μπαμ και Κάτω», σημείωσε ότι πρόκειται για ένα ζήτημα που εμπεριέχει τεκμηρίωση και συγκεκριμένα στοιχεία και όχι για κάτι που βασίζεται στο «έχω ακούσει, μου είπανε». Τόνισε λοιπόν ότι θα πρέπει να φανεί αν όντως υπάρχει ιδιοκτησία της Ξάνθης από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ και σε μια τέτοια περίπτωση να δούμε ποιες είναι οι προβλεπόμενες ποινές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments